Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Flanelové povlečení v originálních vzorech

Pokud máte rádi pocit, kdy se večer zachumláte do příjemné náruče hřejivého povlečení a spokojeně usnete posilujícím spánkem, flanelové povlečení je pro vás tou nejlepší volbou. Není jen hřejivé, ale současně i lehké a bude vám skvělým společníkem zejména v zimních měsících.

Flanel je úžasný a léty prověřený materiál, velmi oblíbený právě pro svou hřejivost. Během chladných zimních nocí vás vždy zaručeně zahřeje. Můžete si k tomu dát sklenici teplého mléka nebo šálek horkého kakaa a spokojeně se zachumlat do povlečení z flanelu. Flanelové povlečení je úžasné i jako dárek, třeba k narozeninám nebo k Vánocům. Jedná se o tkaninu ze 100% bavlny s velmi jemným vlasem na povrchu, která výborně saje vlhkost, je prodyšná a neuvěřitelně příjemná na dotek.

Flanelové povlečení si zamilujete na první pohled i dotyk

Flanelové povlečení můžete mít v klasických rozměrech, v prodloužené délce nebo v oblíbeném francouzském stylu. Navíc si jej můžete nechat vyrobit v jakýchkoliv atypických rozměrech přímo na míru. Francouzské povlečení se šije z látky široké 150 cm, proto je vždy uprostřed precizně sešité tak, aby to nenarušovalo elegantní vzor. Můžete si také vybrat styl zapínání na knoflíky i na zip, podle toho, co vám bude více vyhovovat.

Nestárnoucí flanelové

Flanelové ložní povlečení se stále drží na předních příčkách oblíbenosti v mnoha ložnicích a domácnostech. Jedná se o velmi jemnou 100% bavlnu upravenou počesáním na flanel, který vás příjemně hřeje. Hřejivost materiálu spočívá právě ve speciálně upravených a velmi jemných chloupcích na vláknech. Flanelové povlečení je ideální do chladnějšího období, kdy se díky němu nebudete během noci budit s nepříjemným pocitem zimy.

Vsaďte na českou kvalitu

České flanelové povlečení od firmy zdenekstanek.cz je kromě vysoké jemnosti, měkkosti a na omak příjemnému pocitu v nabídce i v mnoha originálních vzorech.  Flanel je hřejivý, velmi příjemný materiálu s krátkým vlasem, dobře saje vlhkost a zároveň izoluje. Žehlit se nemusí. Pokud máte doma třeba alergika, můžete jej lehce přežehlit, a pak vám vydrží v hladce vyžehleném stavu mnohem déle, než klasické hladké povlečení z bavlny.

Povlečení z flanelu

Flanelové povlečení je dnes někdy nahrazováno mikroplyšovým povlečením, které se mu však svými vlastnostmi nemůže vyrovnat. I když je mikroplyš také hřejivý a na dotek hebký, flanelové povlečení je mnohem prodyšnější, lépe odvádí vlhkost a udržuje během noci vaše tělo v suchu. Spánek je v něm vysoce komfortní. Povlečení je maximálně pohodlné a bude se vám v něm spát doslova jako v bavlnce. Nechte se hýčkat a rozmazlovat jeho hebkostí, hřejivostí a unikátními vlastnostmi.

Ohodnoť článek

Štítky povlečení, bavlna, vybavení domácnosti, materiál, vlhkost, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Flanelové povlečení v originálních vzorech  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.