Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Drbna obsadila další město. Svou redakci má také Praha

Praha (26. prosince 2019) – Vydavatelství TRIMA NEWS s.r.o. rozšířilo projekt Drbna do dalšího města. Od začátku prosince najdou aktuální zpravodajství obyvatelé hlavního města na portále Pražská Drbna. Jde už o osmý krajský web zpravodajského projektu.

„Na otevření pražské pobočky se nás dotazovali naši inzerenti opakovaně. Znají nás z regionů a často nám připomínali, že jim Drbna v Praze chybí. Náš vstup do Prahy není překvapivým krokem, ale výsledkem toho, že nám stávající inzerenti dali důvěru již od počátku Pražské Drbny. Za to jim patří dík,“ řekl jednatel společnosti TRIMA NEWS s.r.o. Libor Matoušek.

Pražská Drbna má za sebou první týdny fungování v ostrém provozu, kdy sklízí vesměs pozitivní. „Jako Pražák mám Drbnu zase o něco blíž a je hezký pocit, když moji obchodní partneři Pražskou Drbnu čtou hned od prvních dnů a líbí se jim. Myslím si, že i přes velikost Prahy zanecháme v našem hlavním městě silnou stopu,“ řekl společník TRIMA NEWS s.r.o. Petr Jiřička.

Zpravodajské weby vydavatelství TRIMA NEWS s.r.o. aktuálně působí v osmi regionech Česka. V Českých Budějovicích (BudějckáDrbna.cz), Jihlavě (JihlavskáDrbna.cz), Brně (BrněnskáDrbna.cz), Olomouci (OlomouckáDrbna.cz), Liberci (LibereckáDrbna.cz), Hradci Králové (HradeckáDrbna.cz), Plzni (PlzeňskáDrbna.cz) a nově také v Praze (PražskáDrbna.cz). Celospolečenská témata se objevují na centrálním portálu Drbna.cz.

Během měsíce srpna weby zaznamenaly více než 3,5 milionu page views a navštívilo je přes 950 tisíc reálných uživatelů (zdroj: Google Analytics). Otevření pražské pobočky by mělo posunout vydavatelství k překonání mety milionu reálných uživatelů za měsíc.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Praha, Drbna.cz, Česko, Brno, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna obsadila další město. Svou redakci má také Praha  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.