Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Kamion přejížděl do výjezdu v protisměru, ohrozil několik životů

Nad myšlením některých lidí zůstává rozum stát. Asi jako v tomto případě. Video, na kterém kamion přejíždí přes dvojitou plnou čáru, a navíc do protisměru, zachytil řidič, jenž jel proti němu. Video spustíte kliknutím na úvodní fotku.

Snaha si zkrátit cestu? Nebo snad chyba v navigaci? Co vedlo řidiče k jeho činu se můžeme jen domnívat. Kamion s polskou značkou jel včera v půl šesté odpoledne po silnici první třídy č. 65 směrem od křižovatky Rádelský mlýn na Jablonec. Jak ukazuje video, řidič měl namířeno do firmy sídlící na okraji Rychnova u Jablonce nad Nisou.

Jenže místo toho, aby se zařadil do pravého pruhu a sjel na nájezdu, chtěl řidič najet na výjezd v opačném směru. A vzal to tou nejlehčí, nicméně velmi nebezpečnou a jistě i nezákonnou cestou. Řidič totiž stočil volant doleva a, předpisy nepředpisy, přejel dvojitou souvislou čáru. Poté pokračoval vesele v cestě.

Jak dále ukazuje video, odbočováním překvapil minimálně jednoho řidiče, který měl pravděpodobně v plánu vůz předjet. Naštěstí osoba za volantem tohoto osobního automobilu zvládla včas zareagovat. K nehodě tak nedošlo. O tom, že chování řidiče kamionu nebylo v pořádku, není ale pochyb. K nehodě naštěstí nedošlo.

Autoři

Štítky krimi, přejíždění, kamion, Rychnov, I/65, Jablonec, Rychnov u Jablonce nad Nisou

VIDEO: Kamion přejížděl do výjezdu v protisměru, ohrozil několik životů  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.