Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Den dětí je za rohem. Už máte koupený dárek? Našli jsme 4 tipy

PR článek

Člověk se ani nenaděje, a už je tady zase Den dětí. A k tomu samozřejmě patří i dárky. Jenže co vymyslet, abyste se neopakovali? Mrkněte na náš seznam a nechte se inspirovat.

Za dobrodružstvím do Bangkoku

Rádi s dětmi prozkoumáváte krásy jiných kultur? V Evropě už jste projeli, co jste mohli a hledáte další zajímavou lokalitu? Co třeba Bangkok, hlavní město Thajska? Je to kupodivu dost family friendly místo, takže se nemusíte ničeho bát. Lékárny jsou zde opravdu vybavené a moderní, což je hlavně pro rodiče jedna z nejdůležitějších podmínek. Při pohybu po městě nenoste větší obnos peněz a všechnu elektroniku schovejte. Také si zjistěte, jaká očkování jsou do Thajska vhodná. Voda dosahuje krásných 28 °C, takže si místní vodu náramně užijete.

Cesta za čokoládovým pokladem

Čokoláda obsahuje spoustu prospěšných látek. Čím vyšší obsah kakaa, tím větší benefity skrývá. Ale ne vždy jde jen o zdraví, občas děti prostě potřebují vypnout a vychutnat si lahodnou chuť, kterou čokoláda nabízí. Pokud dětí učíte respektu k přírodě, určitě kupte fair trade čokoládu. Označení fair trade zaručuje, že sběr bobů proběhl eticky a navíc šetrně. Podporuje místní komunitu jak ekonomicky, tak i ekologicky a sociálně. A navíc jsou čokolády opravdu kvalitní,

Pokud máte doma malého koumáka, schovejte mu po bytě čokoládové mince. Nejjednodušší varianta je bez úkolů, ale jestli to chcete trochu ozvláštnit, vytvořte pirátskou mapu za pokladem. Může obsahovat různé matematický a logické úlohy nebo slovní doplňovačky. Je pak už na vás, jestli medaile rozdáte postupně nebo až najednou.

Ponořit se do příběhu

Nadšeného čtenáře vždy potěší nový přírůstek do jeho knihovničky. Ať už jsou to narozeniny, svátek, Vánoce nebo Den dětí, s knihou se trefíte opravdu pokaždé, protože každý ví, že knih není nikdy dost. 

Pokud si nejste jistí, jakou pořídit nebo máte starší dítě, zvolte dárkový poukaz. Pak můžete do knihkupectví společně a podívat se, co je nového a co stojí za přečtení. 

Nemáte na knížky místo nebo často cestujete? Výbornou variantou je čtečka knih. Díky elektronickému inkoustu nenamáhá oči, je dotyková, podsvícená a vejdou se do ní stovky až tisíce souborů.

Kdo si hraje, nezlobí

Stavebnice baví malé i velké. Od lega až po dřevěné kostky, na trhu najdete nepřeberné množství různých barev, velikostí i stylů. Mezi ty nejluxusnější kousky patří Lego, které se stává pro mnohé sběratelským kousek. Postavit si můžete například Bradavice, pirátskou loď nebo nádhernou kytici.  

Pokud chcete svému dítěti ukázat, jak vypadalo vaše dětství, zvolte stavebnici Merkur, která se stále prodává, což je naprostá pecka. Možná, že nakonec budete u stavebnice trávit nejvíc času vy a vrátíte se dob vašeho dětství.

Ohodnoť článek

Štítky Thajsko, Bangkok, kniha, čokoláda, Evropa, Lego, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den dětí je za rohem. Už máte koupený dárek? Našli jsme 4 tipy  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.