Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pánské mokasíny: Každý muž by měl mít v botníku alespoň jedny

PR článek

Základ šatníku každého gentlemana, to jsou mokasíny. Schůzky, slavnostní večeře, návštěva divadla či galerie a mnoho více – to jsou zase situace, kdy je budete potřebovat. Nemusíte si pro každou příležitost pořizovat speciální pár. Nicméně jeden, dva modely byste do svého botníku pořídit měli. Jaké ale vybrat? To prozradí odborníci z Rieker-eshop.cz.

Chcete být elegantní za každé situace? Pak právě mokasíny budou vaším příštím nákupem na novou sezónu. Mnoho pánů už je během jarních měsíců zakomponovalo do svého šatníku a jejich obliba stále stoupá. Nezůstaňte pozadu - tato pánská obuv se hodí ke každé příležitosti!

Mokasíny Rieker aneb kde pořídit elegantní obuv

V prvním kroku budete potřebovat najít značku, která vašemu stylu padne jako ulitá. Co takhle sáhnout po německé kvalitě, která navíc vaší noze uleví od zátěže? Černé mokasíny, bílé mokasíny, modré mokasíny a výčet by mohl pokračovat… To vše najdete na Rieker-eshop.cz.

A proč sáhnout právě po mokasínách Rieker? Speciální technologie Antistress, kterou najdete nejen v pánských mokasínách, vám opravdu uleví od stresu. Akorát tak trochu jiného. Díky excelentnímu tlumení nárazů se nemusíte obávat, že byste při večerním sledování filmu trpěli bolestí. Vaše klouby budou jako v peřince. Stejně jako nervy.

Elegantní alternativou k mokasínám mohou být pánské kotníkové boty, které si můžete obout i v chladnějších jarních dnech.

Prémiové materiály a komfort

Ti, kteří si potrpí na minimalismus a jemný design, budou pokukovat například po kožených mokasínách. Kvalitní materiály v kombinaci s již zmiňovanou technologií v měkké stélce budou zkrátka neodolatelné. Na té důležité schůzce s klientem tak nepochybně zazáříte. Při byznysovém jednání se přece nemusíte omezovat pouze na pánské polobotky.

Vaše jedinečnost bude díky unikátnímu outfitu skutečně patrná. Pokud si však chcete zachovat jednoduchou linku, sáhněte po černých mokasínách. Ty sladíte téměř s čímkoliv a padnou skvěle také k formálnímu oblečení. Trendem poslední doby se staly také boty s vysokou podrážkou - co tedy vyzkoušet mokasíny na platformě?

Letní mokasíny – teplo si na vás nepřijde

Z designu mokasín je více než patrné, že se jedná o obuv určenou spíše do teplejšího období. Právě proto za ně budete vděční zejména v létě. Kdo by se chtěl taky zbytečně trápit v polobotkách? Ať už je obujete jenom na dovolené nebo v nich vyrazíte každý den do práce, tyto pánské boty zkrátka potřebujete. Na rozdíl od sandálů je můžete obout i  na formální příležitosti. Letní mokasíny se tak stanou vaší novou univerzální obuví.

V případě, že jste i nadále k mokasínám spíše zdrženliví, neváhejte prozkoumat kategorii pánské tenisky. Na Rieker-eshop.cz lze najít velké množství modelů, které se mohou pyšnit skvělou prodyšností. Tu v létě bezpochyby oceníte. Bílé tenisky umí být decentní, elegantní, avšak zároveň i ležérní, je-li potřeba. V obou situacích však přišel čas na nové boty, co říkáte?

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky obuv

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pánské mokasíny: Každý muž by měl mít v botníku alespoň jedny  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.