Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kolagen pro krásnější pleť - funguje to?

PR článek

Jak mít krásnou pleť? Otázka, která trápí velkou část žen. Bylo by skvělé, kdyby na krásnou pleť existoval univerzální recept, ale tak to bohužel není. A tak se můžeme řídit pouze doporučeními dermatologů a využívat toho, co je ověřeno a funguje. V první řadě správnou péči o pleť, a vhodně zvolenou vnitřní výživou.

Již mnohokrát bylo napsáno, že krásná pleť vychází z nitra. Proto by každá žena měla dbát zejména na zdravou životosprávu. Protože asi už není žádnou novinkou, že kouření, přehnané slunění, nezdravá strava plná cukru a průmyslově zpracovaných potravin škodí celému tělu a důsledky se mohou projevovat i na pleti. Ale co když se zdravě stravujete, nekouříte a máte dostatek spánku, a i tak bojujete s ochablou pletí, suchou pletí s přibývajícími vráskami, případně stále řešíte neduhy od pigmentových skvrn po akné? Možná byste se měli zamyslet nad doplněním vitamínů a minerálů, a možná vám chybí také kolagen.

V lidské kůži, a nejen v té, má kolagen nezastupitelnou roli. Je to stavební bílkovina, která zajišťuje pružnost tkání. Nejvíce ho máme v chrupavkách a v kůži, proto doplníme-li si kolagen, účinky jako první vidíme na krásnější kůži a lepší pohyblivosti kloubů.

Pleť, která nemá dostatek kolagenu, je sušší, ochablejší, má horší strukturu a tím pádem je i náchylnější k poškození a kožním neduhům. Tvoří se na ní vrásky, nemá jednotný tón, chybí jí elasticita. Háček je v tom, že kolagen si lidské tělo v dostatečném množství tvoří jen do určitého věku, a tak si ženy ani nevšimnou, a najednou je zde ten věk, kdy ho mají málo. Odborníci doporučují doplňovat si ho už kolem třicítky. „Z hlediska estetické dermatologie je kolagen důležitý pro zachování pevné a pružné pokožky, zdravých nehtů a vlasů,” říká dermatoložka MUDr. Jana Molčanová a pokračuje s radami, jak na krásnou pleť: „Kromě pestré stravy a doplňků s obsahem kolagenu, užívání vitamínů (A, C, B, E), zinku, mědi a jiných stopových prvků, je v tomto boji důležitý dostatečný příjem tekutin, ochrana před slunečním zářením, dostatek kvalitního spánku, minimalizace stresu a kvalitní kosmetická péče.”

Pokud si chcete kolagen doplnit, měli byste si dobře nastudovat, co kupujete. Výživových doplňků s kolagenem je mnoho, ale nejlepší kolagen na pleť je ten, který je 100% čistý, bioaktivní, šetrně zpracovaný a v prémiové kvalitě. Inca Collagen je český produkt, je to rybí kolagen, který se zpracovává enzymatickou hydrolýzou z mořských ryb. Ty jsou výborným zdrojem kolagenu a enzymatické štěpení je navíc dostatečně šetrné, takže výsledný hydrolyzát je bioaktivní – pro lidské tělo přirozený.

Inca Collagen tak dokáže účinně doplnit vlastní kolagen, který už mezi třicítkou a čtyřicítkou chybí. Účinky na pleti zpozorujete jako:

  • pevnější pleť,
  • mnohem větší elasticitu pleti, lepší hydrataci pleti,
  • zlepšuje se struktura pleti, sjednocuje tón,
  • zvyšuje odolnost a obranyschopnost pleti,
  • pomáhá tak k tomu, abyste měli zdravější pleť, která je méně náchylná na kožní neduhy, případně se z nich lépe léčí,
  • kolagen může pomoci redukovat výskyt akné, pigmentových skvrn, tvorbu vrásek, zjemnění stávajících vrásek.

Tento kolagen je ve formě prášku, stačí si každý den rozmíchat jeden sáček ve sklenici vody a vypít jej. Na českém a slovenském trhu už je Inca Collagen více než 6 let. A mezi nespočet spokojených zákazníků patří obrovské procento žen, kterým pomohl: „Měla jsem velké problémy s pokožkou. Před několika lety jsem přestala kouřit, mé tělo se začalo detoxikovat a nečistoty se mi „zjevovali“ na mé tváři. Vyzkoušela jsem všechny dostupné možnosti, ale nic v mém případě nefungovalo. Začala jsem užívat Inca Collagen … má kosmetička si všimla výsledků už po dvou měsících užívání a nepochybuje, že kromě její péče mi výrazně pomohl právě kolagen,” hodnotila zákazníce Klára Bartesová.

Kromě kolagenu nezapomeňte na správnou péči o svoji pleť. Určit rutinu pro konkrétní pleť není jednoduché, ideální je proto poradit se s dermatologem. Ale obecnými pravidly je: pravidelně svou pleť čistit, večer nejlépe dvoufázově – odstranit veškerý make-up, následně ji dočistit například jemným gelem. Následuje důkladná hydratace a poté krém, který vytvoří pleti ochrannou vrstvu. Pitný režim nastartujte každé ráno s Inca Collagen a vzhůru do nového dne!  Přejeme vám krásnou a zdravou pleť.

Ohodnoť článek

Štítky kůže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolagen pro krásnější pleť - funguje to?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.