Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pneumatiky Matador: Léty prověřená kvalita ze Slovenska

PR článek

Pneumatiky Matador si řidiči oblíbili především pro výhodný poměr nízké ceny a vysoké kvality. Pneu Matador si tak zamilovali především řidiči aut nižších a středních tříd, kteří řeší nejen kvalitu pneumatiky, ale také její cenovou dostupnost.

Značka Matador však nevyrábí pouze pneumatiky pro nižší a střední třídu osobních automobilů, ale také SUV pneu a dodávkové pneu. Po evropských silnicích a dálnicích se prohání také spousta kamionů na nákladních pneu Matador.

Sonda do historie firmy Matador

Úplné počátky firmy Matador se datují do roku 1905. Zpočátku firma vyráběla gumové výrobky, hadice a řemeny. Pneumatiky Matador se v Bratislavě začaly vyrábět o něco později, v roce 1925. Od roku 1962 pak vyrábí Matador výhradně pneumatiky.

Od té doby se technologie výroby pneumatik výrazně posunula. Významným krokem byl přechod Matadoru pod koncern Continental v roce 2007. Nyní Matador využívá veškeré know-how i technické zázemí Continental. Matador se tak čím dál více stává jasnou volbou pro ekonomicky smýšlející řidiče.

Matador MP47 Hectorra 3: Levné a kvalitní letní pneu pro každého

Letní pneumatiky Matador MP47 Hectorra 3 představují výbornou volbu pro osobní auta napříč kategoriemi. Díky mnoha variantám pro disky od 13 do 20 palců je obujete na menší vozy, střední třídu i sportovní vozy. Oblíbené rozměry jsou však především 225/45 R17, 195/65 R15 a 205/55 R16.

Pneumatiky osloví hlavně ekonomicky smýšlející řidiče, kteří hledají cenově dostupnou letní pneu s výbornou ovladatelností na suchu i na mokru. Rovnoměrné rozložení tlaku na kontaktní plochu zvyšuje životnost a zároveň přispívá k větší přilnavost. Bočnice navíc obsahuje velké množství přírodního kaučuku pro lepší pružnost. Pneu tak drží v zatáčkách jako přibitá.

Jízda je na těchto pneu Matador díky záběrovým hranám a širokým odtokovým kanálkům bezpečná i při prudkém dešti. Pomocné drážky navíc odvádí vodu z kontaktního místa dezénu s vozovkou. To výrazně snižuje riziko aquaplaningu. A indikátor opotřebení vám jasně ukáže, kdy je pneu zralá na výměnu..

Jejich větší sourozenci pro vozy SUV Matador MP47 Hectorra 3 SUV se vyrábějí pro SUV s disky 17 až 21 palců. A nejvíc prodávají ve variantách 225/55 R18, 255/50 R19 a 215/55 R18.

Matador MP93 Nordica: Výborný záběr na sněhu

Cenově dostupné a bezpečné zimní pneumatiky Matador MP93 Nordica osloví řidiče automobilů s disky 13 až 20 palců. Nejčastěji prodávané varianty jsou 205/55 R16, 215/55 R16 a 195/55 R15.

Dezén se dočkal zajímavých vychytávek. Optimalizovaná tuhost lamelování a velikost dezénových bloků přináší delší výdrž a jízda na ní je nejen bezpečná, ale i pohodlná. A díky speciálnímu vzorku výrazně snižují riziko aquaplaningu.

Nový dezén je tvořen vyšším počtem hran, které zajišťují výrazně lepší trakci vozidla na zasněžených vozovkách. Každý blok a lamela jsou navrženy tak, aby poskytovaly lepší brzdný výkon a umožňovaly spolehlivé zatáčení.

Matador MP62 All Weather Evo: Celoroční pneu pro běžné automobily

Celoroční pneumatiky Matador MP62 All Weather Evo patří mezi špičku v poměru ceny a kvality. Ocení ji zejména běžní řidiči vozů střední třídy, kteří se nechtějí zdržovat přezouváním dvakrát ročně.

Nová univerzální směs siliky se lépe adaptuje na široké spektrum teplot, takže vás podrží v arktické zimě i v parném létě. Velké množství odvodných drážek brání vzniku aquaplaningu.

Pneumatiky Matador MP62 All Weather Evo se vyrábí pro disky průměru 13 až 17 palců. Nejčastěji je však řidiči kupují ve variantách 195/65 R15, 165/70 R13 a 205/55 R16.

Celoroční pneumatiky slovenského výrobce Matador patří mezi špičku v poměru ceny a kvality. Ocení ji zejména běžní řidiči vozů střední třídy, kteří se nechtějí zdržovat přezouváním dvakrát ročně.

Matador MP 72 Izzarda A/T 2: Celoroční SUV pneu do každého terénu

Výborné celoroční SUV pneumatiky Matador MP72 Izzarda A/T 2 pro disky s průměrem 15 až 20 palců osloví řidiče různých SUV. Mezi jejich hlavní výhody patří výborná trakce záběr na každém povrchu. Potěší i vysoká odolnost proti poškození v těžkém terénu.

I když jde o pneumatiky určené primárně do terénu, nebude jízda na nich nijak nepohodlná a hlučná ani na asfaltu. A jistě oceníte také její samočistící vlastnosti. Oblíbené varianty jsou především 265/60 R18, 265/65 R17 a 265/70 R16.

Matador Hectorra Van: Nové letní užitkové pneu

Letošní novinka v podobě letních dodávkových pneumatik Matador Hectorra Van přináší řidičům z povolání vysoký komfort a nízkou hlučnost. Jejich vysoký brzdný výkon zajišťuje bezpečnou jízdu za každého počasí.

Použitá směs přináší nízký valivý odpor, úsporu paliva a dlouhou životnost pneumatiky. Díky rozměrům pro dodávky disky od 14 do 17 palců je obujete téměř na všechny běžně prodávané dodávky. Nejprodávanější rozměry jsou však 195/70 R15 C, 205/65 R16 C a 215/65 R16C

Kde koupit pneu Matador?

Širokou nabídku pneumatik Matador nejen pro osobní vozidla všech kategorií, ale také dodávky, SUV a 4X4 vozy najdete u všech kvalitních pneuservisů, některých autoservisů a dalších prodejců pneu. Nebo si vyberte rovnou na internetu, třeba v oblíbeném e-shopu s pneumatikami pneuboss.cz.

Ohodnoť článek

Štítky pneumatika, SUV, Slovensko, Matador, Continental AG, aquaplaning, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pneumatiky Matador: Léty prověřená kvalita ze Slovenska  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.