Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Máte kila navíc? Na některých seznamkách je to výhoda

PR článek

Trápí vás kila navíc nebo na ně naopak nedáte dopustit a přála byste si k sobě najít partnera, který vás bude milovat a obdivovat takovou, jaká jste? Co kdybychom vám řekli, že o plnoštíhlé ženy je velký zájem a existují místa, na kterých se o ně muži perou?

Pokud se ve vašem okolí nevyskytuje dostatečný počet mužů, kteří by vám imponovali a hledáte partnera na život nebo pro pouhé potěšení, máme pro vás tip.

Místo, kde si nikdo na nic nehraje

Každý jsme nějaký a nemá cenu se tím trápit. Milujte se taková, jaká jste. Máte nějaká kila navíc? Nevadí. Vyhledávejte společnost mužů, kteří vás ocení a nebudou z vás moci spustit oči. Jestliže nevíte, kde začít, vyzkoušejte seznamky pro baculky a plnoštíhlé. Je to ideální místo, kde můžete potkat muže svých snů. Výhodou těchto seznamek je to, že si v nich nikdo na nic nehraje.

Lovte v těch správných vodách

Pokud toužíte mít po svém boku muže, který je statný a v jehož blízkosti se budete cítit bezpečně, jsou seznamky pro plnoštíhlé ideálním místem k seznámení. Když se na takovou seznamku přihlásíte, zvýšíte tím své šance na to, že najdete muže svých snů, který bude splňovat i vaše požadavky na vzhled.

Seznamku si dobře prostudujte

Váháte-li, zda a na jakou seznamku se přihlásit? Přečtěte si nejprve názory lidí a hodnocení seznamky. Obecně platí pravidlo, že seznamky, které jsou zpoplatněné, jsou zároveň i kvalitnější. Tedy, že lidé, kteří na nich mají své profily, udávají skutečné fotografie a informace. Rozhodně preferujte seznamky, na kterých je povinné nahrát svou profilovou fotografii. Tím se totiž vyhnete nepříjemnému překvapení při případném osobním setkání.

Dlouhodobý vztah nebo sex na jednu noc?

Záleží také na tom, co hledáte. Chcete-li si pouze užít a hledáte partnera na jednu noc, přihlaste na seznamku, které se na krátkodobé známosti specializuje. Takových existuje víc, než si možná myslíte. I pro plnoštíhlé ženy. Chcete-li naopak najít partnera na dlouhodobý vztah, se kterým si budete rozumět a budete se vzájemně doplňovat a mít i stejné zájmy a koníčky, opět existuje celá řada seznamek, které jsou určeny zejména pro lidi, kteří hledají vážné známosti.

Vyhledávejte seznamky s označením BBW

Znáte zkratku BBW? Jedná se o počáteční písmena anglických slov Big Beautiful Women, což v překladu znamená Velké Krásné Ženy.

  • Toto označení značí ženy, které nosí velikost XL a větší a za svou postavu se nestydí. Ba naopak.
  • Dávají ji na odiv, rády se ukazují a za své bujné poprsí a plné boky se nestydí, protože dobře vědí, že právě tyto parametry z nich dělají prototypy Venuší.
  • Jste-li jedna z těchto žen, rozhodně při vyhledávání té pravé seznamky hledejte v jejím popisu zkratku BBW.

Právě tento druh seznamek je totiž oblíbený u mužů, kteří si na plné tvary potrpí. Tito muži by pro smyslné ženy, které mají oblé křivky, udělali vše, o co by je dotyčné požádali. K těmto typům žen se chovají jako k bohyním a chtějí je rozmazlovat. Dopřejte jim tedy tu možnost a přidejte se k dalším ženám, které své křivky umí nosit, dávají je na odiv a nechte se rozmazlovat.

Nestyďte se za své tělo

A pokud přeci jen s předváděním a focením trochu bojujete, po přihlášení na seznamku určenou pro plnoštíhlé zjistíte, že vůbec není důvod cítit se nesvá. Prohlížení profilů ostatních plnoštíhlých žen vám zvýší sebevědomí a dodá odvahu postavit se také před objektiv fotoaparátu. A až vám na seznamce padne do oka nějaký plnoštíhlý muž, neváhejte ho oslovit.

Milujte své tělo, nestyďte se za něj a vrhněte se do hledání svého vysněného partnera. Mužů, kteří čekají na to, až najdou svou plnoštíhlou bohyni s bujným poprsím a plnými křivkami je totiž víc, než jste si myslela.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky seznamka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máte kila navíc? Na některých seznamkách je to výhoda  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.