Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tyhle tenisky zbožňují celebrity i influenceři

PR článek

Módní trendy jsou nevyzpytatelné. Některé nesmrtelné kousky se stále vracejí, jiné procházejí inovací a občas se objeví i zcela neotřelý nápad. Co se dámské obuvi týče, platí první tvrzení. Vzkříšení zažívají ikonické modely 80. a 90. let, především u značky Puma. A v prodeji předbíhají i takové velikány, jako je Nike nebo Adidas. Máte je ve své sbírce i vy?

Ruda nebo Puma?

Historie této světové značky se začíná psát v roce 1924 v Německu. Tehdy ji zakládají bratři Dasslerové, jejichž duo se později rozpadne a firma zůstane jen Rudolfovi, který ji nejprve pojmenuje prvními slabikami svého jména (Ruda). Později se však rozmyslí a vznikne tak Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler. Firma začne velmi záhy spolupracovat se slavnými sportovci a fotbalisty a dodnes pro ně tvoří obuv, oblečení a vybavení. A právě obuv se v 80. letech začala přesouvat z fotbalových hřišť a tenisových kurtů do botníků a sbírek obyčejných smrtelníků. Dnes jsou takové dámské tenisky Puma bílé módní nutností. Spolupráce s celebritami jako je Rihanna nebo Jay-Z je vynesly na pomyslné výsluní. A ono výsluní jim opravdu sluší. Právě model Puma Creeper, který byl vytvořen ve spolupráci se zpěvačkou Rihannou byl oceněn mnoha prestižními cenami.

Čím jsou tenisky značky Puma tak inovativní? Použitím vulkanizace! Tato jedinečná reakce pomáhá molekulám kaučuku vytvořit síť, díky které je podrážka pružnější a tlumí nárazy. Zavedením této technologie předběhla Puma všechny své konkurenty. Slibuje pohodlnost a styl.

Trendy hovoří jasně

Módní diktát influencerů neúprosně káže, že trendem posledních let jsou tenisky v bílé barvě. U firmy Puma najdete takových kousků spoustu. Číslem jedna jsou boty z řady Cali, která dostala svůj název podle Kalifornie, slunečného státu USA. Byly jedním z nejžádanějších modelů 80. let a nyní se vracejí v plné síle. Najít je můžete v různých typech modelů, například Cali Sport nebo Cali Star. Originální tenisky Puma Cali jsou čistě bílé, ale naleznete i varianty s černými nebo červenými znaky. Toužíte-li po designovém kousku, sáhněte po teniskách vytvořených ve spolupráci s návrhářkou Sophií Webster. Jsou doplněné o barevné, třpytivé a kožešinové prvky na čistě bílém podkladu a váš outfit pozvednou na mimořádnou úroveň.

Úspěch slaví také nízké tenisky řady Mayze Leather, které se vyznačují vyšší podrážkou a nebývalým komfortem. Máte chuť na něco hravějšího? Vyzkoušejte boty z řady RS-X. Tyhle kousky jsou inspirované 90. léty a potěší vás kombinací bílé s pastelovými prvky. Parádu s nimi uděláte jak při cvičení, tak ve městě. Především model RS-X 90s bude chloubou vašeho botníku. Udělejte si radost a obujte se do léta s trendy teniskami Puma. V eshopu Flexdog je určitě seženete za výhodnou cenu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky tenisky, trend, Adidas, Nike, Rudolf Dassler, celebrita, influencer, Německo, Rihanna, Puma SE, USA, Jay-Z

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tyhle tenisky zbožňují celebrity i influenceři  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.