Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte se s námi na stylové jaro

PR článek

Jaro přináší šanci na osobní a vzhledovou proměnu. Sama příroda se mění, a tak je ideální čas se zaměřit i na sebe. Nemusíte se měnit od hlavy k patě, stačí se zamyslet, jak se naladit na teplejší počasí, delší dny a vykouzlit si lepší náladu. S námi to zvládnete, stačí se nechat inspirovat.

Vytáhněte punčocháče

Sice už to vypadá, že je počasí krásné a teplé, ale zatím pouze za okny. Nenechte se nachytat odpoledními paprsky slunce a oblékněte se tak, aby vás nepřekvapilo proměnlivé počasí. Svrbí vás už prsty a chcete si obléknout vaše oblíbené šaty nebo plátěné kalhoty? Povolejte do služby staré dobré punčocháče.

Punčocháče vás zahřejí a v případě dlouhé sukně nebo tenkých kalhot dokáží být překvapivě diskrétní. Kdo jiný než vy, se dozví, že pod lehkými kalhotami skrýváte teplé punčocháče? Nikdo! A proto toho využijte a vraťte se do dětských let, kdy vás do nich oblékali rodiče, aby vám bylo teplo. Tímto způsobem už teď unosíte lehčí kousky a přitom nezmrznete.

Chce to kvalitní sluneční brýle

Sluníčko vykukuje mnohem častěji a začíná být den co den silnější. Proto nezapomeňte na kvalitní ochranu očí, ať nemusíte řešit uslzené a podrážděné oči. Časté mžourání navíc může vést k prohloubení vrásek mezi obočím, což asi není to, co si přejete. Při výběru slunečních brýlí se zaměřte na jejich vlastnosti a uvedenou ochranu. Dejte si pozor na podezřele levné modely, často nabízí pouze zatmavená skla a nic jiného. Důležité je, aby minimální hodnota UV filtru dosahovala alespoň 400. Do auta zvolte brýle s polarizační úpravou pro ostré vidění bez agresivních odlesků.

Jarní barvy a barva roku

Jaro volá po jemných barvách - lila, baby blue, baby pink, sage green, žluté, lososové, … Zkuste se oprostit od tmavých barev a oblékněte veselé barvy. Nemusíte obměnit celý šatník, stačí jen pár kousků, s kterými rozbijete jinak monotónní outfit.

Chcete vyzkoušet trend pro rok 2024? Stačí najít oblečení a doplňky v barvě roku - peach fuzz. Jak vypadá Peach Fuzz? Je to barva broskvového chmýří, něco mezi jemně růžovou a oranžovou. Není příliš divoká a na jaro se hodí naprosto perfektně. Poměrně snadno se i kombinuje s tmavšími odstíny jako je tyrkysová, malinová nebo cihlová.

Zmeňte parfém

V zimě frčí koření. V kuchyni, nápojích, ale i parfémech. Prohřívá zkřehlé tělo a mysl. Jenže jaro už je teplejší a těžké koření může být příliš dusivé a nepříjemné. Vyměňte svůj aktuální parfém za nějaký jemnější. Ideální jsou květiny, ovoce, tráva nebo vodní složky. Stoupající teploty těmto vůním svědčí a nádherně se rozvoní, a přitom nikoho neurazí, naopak spíše nadchnou. S

Nebojte se tvářenky

A vše uzavřeme líčením. Líčení je na tom podobně jako parfémy. I zde je vhodné lehce ubrat a zkusit veselejší barvy. Vyšší teploty si žádají slabší vrstvu make-upu. Nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, jsou různé BB a CC krémy a skin tinty. Dají se pohodlně vrstvit a tak není potřeba ihned vytvořit nejvyšší krytí, ale postupně přidávat a řídit se tím, kde krytí zrovna potřebujete.

Možná se vám hodí krytí na tvářích, ale na čele a bradě stačí kapička pro sjednocení barvy. Nebojte se experimentovat a zkoušet, co vyhovuje vám a vaší pleti. Nechcete si kupovat nový výrobek? Smíchejte make-up s krémem a vytvořte si vlastní lehčí variantu. Možná budete muset zkusit různé poměry nebo krémy, ale věříme, že na to přijdete. Kvalitní kosmetiku naleznete zde.

Zamyslete se, co s vaší pletí dělá sluníčko, než se opálíte? Lehce vás zbarví do červena. A proto je vhodné na tváře a nos používat jemné broskvové, červené a růžové tvářenky. Působí to, jak kdyby vás políbily ty nejopatrnější sluneční paprsky. Tento trend nanášení tvářenky přes lícní kosti a nos působí mladistvě a sluší téměř každému.

Ohodnoť článek

Štítky jaro, parfém, brýle, trend, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravte se s námi na stylové jaro  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.