Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Samooaplovací krémy pomohou k hebké a krásně snědé pokožce

PR článek

Toužíte po hebké, vyživené a krásně snědé pokožce i bez slunečních paprsků? Pak vyzkoušejte kouzlo samoopalovacích produktů. Pokožku můžete mít snědou ještě dřív, než začne léto. V podstatě si lze opálený vzhled zachovat i v zimním období. Budete vypadat, jako byste zrovna přijela z exotické dovolené.

Přitom není nutné utrácet za nákladné dovolené a ještě vystavovat tělo nadměrnému množství slunečního záření. Bezpochyby pobyt na sluníčku je zdravý, už z důvodu načerpání vitaminu D, ale všeho moc škodí. Navíc opalování pokožku vysušuje, kdežto kosmetické přípravky jí naopak hydratují.

Cestovní balení na zkoušku

Jestliže máte obavu z výsledku, můžete zkusit malé balení. Samoopalovací přípravky se nabízí také v cestovní verzi, která je menší. Ačkoli se vyplatí koupit klasické velké balení, na otestování je to ideální. Pochopitelně cestovní balení využijte i v případě, že jedete někam na víkend a nehodláte sebou brát větší kosmetické produkty.

Samoopalovací krémy na tělo a tvář

Většina výrobků je vhodná pro tělo i obličej. Pouze u některých výrobce uvádí, že nejsou vhodné pro použití na tvář. Někteří lidé mohou mít pokožku obličeje citlivou, pak je vhodné použít přímo samoopalovací přípravek, který je určen pouze pro obličej. Samoopalovací krémy a oleje jsou vhodné pro postupné získávání bronzového nádechu. Jestliže však toužíte po opáleném vzhledu do několika hodin, například kvůli nějaké oslavě, vystoupení, pak použijte sprej nebo pěnu.

Jak vybrat vhodný přípravek pro sebe?

Vycházet musíme z toho, zda jsme úplně bledí nebo máme pokožku alespoň trošku snědou. Produkty pro opálený vzhled pokožky se vyrábí v různých intenzitách. Proto dávejte pozor, abyste pro sebe nezvolili příliš tmavý odstín. Nebo naopak světlý a byli zklamáni z toho, že jste nedocílili požadovaného odstínu. Na e-shopu Beauty Manifesto najdete určitě to, co právě pro sebe hledáte. Je-li vaše pokožka světlá, pak dejte přednost produktům pro postupné a přirozené opálení. Nesnažte se to za každou cenu uspěchat.

Samoopalovací pěny

Jak už jsme zmínili výše, pěny jsou jednou z možností, jak získat opálený vzhled pokožky dřív. Existují i startovací balíčky, které celý proces ulehčí a zrychlí. Obsahují vedle samoopalovací pěny i rukavici, pro snadnější rozetření do pokožky bez šmouh, o které nikdo nestojí. Pokud si nejdřív uděláte peeling pokožky,bude schopná absorbovat více přípravku, což se podepíše na výsledku. A to je přesně to, co člověk chce – rychlejší a lepší výsledek.

Kdy nejlépe přípravky aplikovat

Určitě nečekejte, že se osprchujete, nakrémujete a ihned budete opálení. Nejrychleji k opálenému vzhledu dochází po několika hodinách. Proto je nejlepší dobou, kdy nanášet přípravek, večer po osprchování.Kdy jdete zkrátka spát a máte na sobě volné oblečení. Během dne, kdy se potíte a otíráte přípravek do přilehlého oblečení, by efekt nebyl tak úspěšný.

Ohodnoť článek

Štítky pokožka, vzhled

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Samooaplovací krémy pomohou k hebké a krásně snědé pokožce  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.