Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proč budete milovat boty Rieker (a vaše nohy ještě víc)?

PR článek

To věčné dilema, jestli zvolit boty, které budou sice pohodlné, ale váš outfit zrovna na novou úroveň neposunou, nebo trpět ve stylovém páru, můžete jednou pro vždy hodit za hlavu. Alespoň ve chvíli, kdy se seznámíte se značkou Rieker. Není moc výrobců, kteří se na trhu drží už více než 150 let, ale tato německá značka prostě ví, jak zaujmout v každé době. V čem spočívá její kouzlo?

Ověřeno miliony nohou

Boty v 19. století byly trochu jiným typem zboží, než jak na ně nahlížíme dnes. Byly ukázkou ruční práce a jedinečných dovedností s důrazem na detail a kvalita hrála hlavní roli. Značka Rieker byla v té době oblíbená především u náročné italské klientely a rychle se tak stala synonymem luxusu a elegance. A i když se v průběhu let požadavky na boty měnily, Rieker na svých základních pilířích stavěl dál. A je tomu tak i dnes. Ukázal schopnost se neustále rozvíjet, ale zůstal věrný závazku dokonalosti

Boty proti stresu

V úspěchu značky hraje velkou roli jedinečný přístup. Nevytváří boty, ale zážitek, ve kterém je každý krok maximálně pohodlný. A tím každý myslíme třeba i ten desetitisící krok, který za daný den uděláte. Pánské i dámské boty Rieker totiž mají tajemství – technologii antistress, která tlumí nárazy a chrání tak vaši páteř a klouby. K tomu nabízí obuv nohám velkorysý prostor, pružnost a těší je svou lehkostí. Pokud vás tedy trápí bolesti nohou nebo máte plochá chodidla, nejspíš jste našli obuv pro vás. A i pokud ne – proč si přidávat ke každodennímu stresu další, když nemusíte?

Rieker je pro každého

Nejen zpracováním se boty Rieker hodí pro muže i ženy každého věku. Potvrzuje to i design obuvi. Na své si totiž přijdou všichni. Hledáte trendy tenisky, ve kterých zvládnete celodenní výlet nebo den v práci? Nebo pohodlné slip-on boty pro jednoduché obouvání? A nebo snad stylové polobotky s přezkou po vzoru aktuálních hitů z přehlídkových mol? Beze všeho, to všechno sortiment Rieker nabízí.

S důrazem na účel

Vzhled bot hraje u mnoha značek prim a otázka funkčnosti je často až na druhé koleji (nebo ještě dál). Rieker se ale na boty dívá jinak. Stále přichází s kolekcemi pro teplé i chladné období roku a každý model je tak maximálně přizpůsobený sezóně. A to svým materiálem, zpracováním i barvami.

Najděte svůj pár snů

Teď už víte, díky čemu mohla značka Rieker oslavit 150 let svého působení. Jaké boty si ale ze sortimentu vybrat? Pokud tápete, vsaďte na stálice, které ve vašem botníku vydrží dělat parádu dlouhé roky. Ať už jde o bílé nebo černé tenisky, nebo třeba polobotky. Svou univerzálností si sednou takřka se vším, co máte ve skříni, a doladí výraznější i minimalistické outfity. Móda se mění, boty Rieker zůstávají!

Ohodnoť článek

Štítky obuv, trend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proč budete milovat boty Rieker (a vaše nohy ještě víc)?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.