Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak si doma udržet stále kvalitní vzduch? Pomoci vám může čistička vzduchu

PR článek

Domníváte se, že čističky vzduchu jsou vhodné pouze pro alergiky, kterým usnadňují dýchání? Ale kdepak. Tyto praktické přístroje mají své čestné místo i v dalších domácnostech, které dbají na to, aby byl vzduch kvalitní, bez nepříjemných pachů a také virů a bakterií.

Jaké funkce má čistička vzduchu?

Jak jsme již naznačili v úvodu, i přesto, že se ustálilo spojení kvalitní čistička vzduchu pro alergiky, lidé trpící alergií nejsou těmi jedinými, kteří jejich přítomnost v bytě ocení. Kromě toho, že dokáže čistička zbavit vzduch alergenů, například pylu a prachu, a zmírnit tak příznaky alergie, dokáže zatočit také s výpary z chemikálií, cigaretovým kouřem a výpary z vaření.

Dýchejte čistý a kvalitní vzduch

Domácnost, ve které není ve vzduchu v pondělí ráno cítit to, co jste měli k nedělnímu obědu, je příjemná pro každého. Pokud například bydlíte u rušné silnici a výfukové plyny jsou vašimi stálými společníky, kdykoliv otevřete okno, není koupě čističky vzduchu Stadlerform vůbec špatný nápad. Na kvalitní a čistý vzduch má totiž právo každý.

Aby domácnost voněla vzduchem se nesla pohoda

Přítomnost čističky vzduchu v domácnosti můžete doplnit také o elegantní difuzér, do kterého si můžete nakoupit zásobu esenciálních olejů. Vaše domácnost tak bude vonět například po eukalyptu, tymiánu, levanduli či borovici. Vůně vám dokážou nejenom zlepšit náladu, ale některé mají až léčivé účinky a v chřipkové sezóně vám mohou pomoci snížit příznaky nachlazení a ulevit třeba i od nepříjemné bolesti hlavy.

Užívejte si ve svém domově čistý a kvalitní vzduch, který je radost dýchat. Máte-li rádi příjemné vůně, kromě čističky vzduchu si můžete zakoupit také elegantní difuzér a zásobu esenciálních olejů. Váš byt tak získá příjemnou vůni, která vás bude provázet na každém kroku.

Ohodnoť článek

Štítky silnice, alergie, vypařování, silice, vůně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak si doma udržet stále kvalitní vzduch? Pomoci vám může čistička vzduchu  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.