Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak vybrat dokonale padnoucí dámské kozačky?

PR článek

Oproti jiným dámským botám, u kterých je důležitá především délka stélky, musíte v případě tzv. kozaček myslet také na jejich šířku. Ačkoliv se tento parametr u ostatních typů obuvi příliš neřeší, v tomto případě je naopak tím nejdůležitějším! A to nejen z hlediska estetiky, ale i skrze pohodlí.

Každá žena je zcela jedinečná a stejně tak jedinečná jsou i její lýtka. Jelikož vyšší boty obepínají celá lýtka, výběr správné šířky je skutečně klíčový. Jak širokou variantu zvolíte, závisí na šířce vaší nohy a daném modelu – zatímco některé jsou spíše volnější, jiné by na noze měly být obepnuté. Výběr vhodné šířky může být občas pěkný oříšek. Existují dokonce dámské kozačky na široká lýtka, aby si mohla vybrat opravdu každá žena.

Robelshoes.cz přináší vhodné řešení pro každou nohu!

https://www.robelshoes.cz/karl-lagerfeld-damske-luxusni-kozacky-cerne-kl31376f-k0s-blk/

Výběr modelu podle příležitosti

Kromě velikosti se při výběru nových dámských bot na zimu zaměřte na jejich design. Elegantní vysoké boty na jehlovém podpatku jsou vhodné zejména pro business chvíle a společenské události. Do města a do přírody je vhodnější rovná masivnější podrážka, která vás ochrání před chladnou zemí. Podpatky sice vypadají maximálně smyslně a žensky, pouze je třeba zvážit, zda se v nich vážně budete cítit pohodlně.

Co se týče barev, s černými, béžovými, khaki či hnědými botami nemůžete nikdy šlápnout vedle. Dáváte naopak přednost lehké extravaganci? Zkuste vsadit na červené nebo zelené tóny. Fantazii se v tomto případě meze nekladou.

https://www.robelshoes.cz/tommy-hilfiger-damske-kozene-nizke-kozacky-konakove-fw0fw07540gtu-cognac/

Kvalitní boty nejen pro chladné dny: Kde je pořídit?

Chcete během podzimu a zimy doplnit svůj šatník o nový trendy pár? Nenechte si utéct dámský sortiment Robelshoes.cz. Zde si své vysněné boty, nebo jakékoliv jiné doplňky, pořídíte snadno a rychle. Těšit se můžete na boty ve všech módních stylech i barvách.

Zpříjemněte si pochmurné podzimní počasí a pořiďte si nové dámské zimní kozačky ještě dnes. Nejenže tak budete moci letošní zimu prožít bez nepříjemného pocitu studených nohou, ale ještě navíc dodáte svému zimnímu šatníku nový nádech!

Zimní boty od nejoblíbenějších značek

Na prvních příčkách oblíbenosti se z hlediska značek drží boty Bugatti, Rieker, Tamaris, Gabor, Robel, Etimee, Remonte a Gant. K dostání jsou na Robelshoes.cz ale i další populární brandy! Stačí si pouze vybrat, jaká obuv bude tou pravou právě pro váš šatník!

Ohodnoť článek

Štítky dámske kozačky, dámske kozačky výprodej, kotníkové boty dámské, dámské kotníkové boty, polokozačky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trendy dámské kozačky: Jak je vybrat a kde je pořídit?

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.