Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dámské boty Liu Jo: objevte svět italského luxusu

PR článek

Když procházíte obchody s obuví, ať už ty kamenné, nebo online, může to někdy vypadat, že jsou si všechny boty svými barvami nebo designem velmi podobné. Dokud ovšem nenarazíte na značku, jako je Liu Jo.

Symbol italského úspěchu

Stejně jako Itálie, země jejího původu, je totiž jedinečná, pestrá, svá a je těžké se do ní nezamilovat. Proč dámské boty Liu Jo budou vašemu botníku slušet?

Pokud vás módní svět baví, určitě už jste o značce Liu Jo slyšeli. Možná vás ale překvapí, že se na módním výsluní neohřívá tak dlouho. Na rozdíl od mnoha jiných italských značek s dlouholetou tradicí vznikla v polovině devadesátých let. O její zrození se postarali bratři Marco a Vannis Marchi a dali jí název složený z přezdívek –⁠ Jo a Liu. Jak to tak bývá, začínali s oblečením. Proslavili se třeba díky dnes už ikonickým Bottom Up Jeans a jejich hvězda stoupala raketovým tempem. Takže postupně přidali doplňky, šperky, hodinky a v roce 2008 vypustili do světa i první řadu bot.

Luxus zapsaný v DNA

Kate Moss, Karlie Kloss, Kendall Jenner – to jsou jen některé ze slavných modelek, jež značce propůjčily svou tvář. A to nemluvíme o další spoustě celebrit, které ji oblékají na běžné nošení i speciální příležitosti. Je tedy Liu Jo prémiovou značkou? Bezpochyby. A znamená to, že je její sortiment nám, běžným smrtelníkům, nedostupný? Vůbec ne! Pokud vás baví elegance, špetka extravagance a luxusu a vysoká kvalita, je Liu Jo přesně pro vás.

Dámské boty Liu Jo: elegantní na každém kroku

Značka Liu Jo ukazuje, že prvky ženskosti je možné promítnout do každého módního kousku. Pokud tedy víte, jak na to. A to designéři značky vědí. Stačí se podívat na tenisky Liu Jo. Z jejich podstaty samozřejmě jde o sportovně laděné boty, ale když vzniknou pod taktovkou této italské značky, výsledek nabere nečekaný rozměr. Přezky na suchý zip zdobené barevnými krystaly, metalické detaily nebo platforma s vyvýšením pod patou, která vykouzlí efekt podpatku? Nic není pro Liu Jo problém. A tak si tyto tenisky najdou snadno cestu do šatníků i těch, kdo obvykle oblékají sukně, šaty nebo kostýmky.

Na vysoké noze

Ale Liu Jo nejsou jen tenisky. V portfoliu značky samozřejmě najdete i kousky, které křičí ženskostí ještě mnohem více. Řeč je především o botách na vysokém podpatku, které opticky prodlužují nohy do nebeských výšin. Ani v jejich případě ale nečekejte všednost a obligátnost. Návrháři si vyhrávají s materiály nebo zdobením podpatků, kterým vtiskávají reliéfy a tím i nepřehlédnutelnost. A nebojí se ani barev nebo lesku! Odvážíte se vyzkoušet originální modely i vy?

Ohodnoť článek

Štítky obuv, luxus, tenisky, Itálie, Kendall Jennerová, Kate Moss, Karlie Kloss

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dámské boty Liu Jo: objevte svět italského luxusu

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.