Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dámské boty Skechers: americká ikona, kterou obouvá i Doja Cat

PR článek

Když se řekne lifestylová obuv, možná se vám na první dobrou vybaví jiné značky než Skechers. O to překvapivější může být fakt, že právě tento brand je třetí největší obuvnickou společností v USA. A to už něco znamená. Jaké boty patří k ikonám této značky, co s ní má co dělat Martha Stewartová a proč vaše nohy řeknou botám Skechers rozhodné ano?

Svěží vítr z Kalifornie

Kalifornská značka Skechers by nejspíš nevznikla nebýt jedné filmové návštěvy z vesmíru. Možná trochu přeháníme, ale sympatický mimozemšťan má na celý příběh velký vliv. Zakladatel obuvnického giganta, Robert Greenberg, měl za svůj život spoustu podnikatelských nápadů – od prodejů paruk přes kosmetické salony až po obchod s kolečkovými bruslemi. Když ale zakoupil licenci na umístění postavy E.T. na tkaničky, přišel opravdový zlom, který mu vydělal pořádný balík. Ten pomohl ke zrodu obuvnické značky LA Gear, na níž Robert Greenberg později navázal svou vlastní značkou Skechers.

Dámské boty Skechers (nejen) pro fanoušky tenisek

Skechers nabízí dvě hlavní linie bot. Jedna nese označení lifestylová, což znamená, že v ní strávíte den v práci, ve škole nebo v botách vyrazíte večer do kina. Druhá spadá do kategorie výkonnostní a jedná se o modely, ve kterých můžete trhat běžecké rekordy nebo zdolávat kilometry při dlouhých vycházkách. A to samozřejmě s maximálním možným pohodlím.

Jak asi tušíte, prim tedy mezi botami Skechers hrají tenisky, které jsou tu k dostání v obrovském množství designů, barev a stylů, takže si vyberou zastánci klasiky a jednoduchosti stejně jako fanoušci neonových barev a nepřehlédnutelných motivů. Ale nechybí zde ani kotníčkové boty do chladnějšího počasí nebo sandály a pantofle pro teplé dny.

Obujte se do technologií

Pohodlí znamená pro každého z nás něco trochu jiného. Pro někoho je to co možná nejjednodušší obouvání a zouvání bot, pro dalšího celodenní opora při pohybu, jiní potřebují podpořit klenbu. Dámské boty Skechers proto vybavují své modely celou řadou různých technologií, které se zaměřují na rozmanité potřeby. K těm nejoblíbenějším patří tyto:

  • Slip-ins - Neradi se při obouvání ohýbáte nebo vám to zdraví pořádně nedovoluje? S touto technologií si boty nasadíte raz dva, aniž byste k tomu potřebovali ruce. Jednoduše do nich vklouznete a můžete jít.
  • Massage Fit - Pokud patříte mezi ty, kdo zbožňují masáž, můžete se nechat okouzlit technologií Massage Fit. Ta vaše chodidla totiž bude masírovat při každém kroku díky odpružení Hyper Burst a speciální zvlněné části uprostřed podešve.
  • Arch Fit - Odborníci více než 20 let získávali data k tomu, aby vytvořili technologii podporující klenbu nohy. Pomáhá k tomu odpružená vyjímatelná stélka, která zajistí komfort po celý den.
  • Max Cushioning - O pohodlí od rána do večera se postará technologie Max Cushioning, která vedle skvělého odpružení zahrnuje i chlazenou stélku Goga Mat. 

Doja Cat, Snoop Dogg i Martha Stewartová x Skechers

Vzhledem k obrovské popularitě značky není až takovým překvapením, že navázala spolupráci s celou plejádou hvězd showbyznysu. A jejich spektrum je skutečně rozmanité. Nejnovějším počinem jsou dámské tenisky Unovzniklé ve spojení se zpěvačkou a rapperkou Doja Cat, které vynikají sytými a nepřehlédnutelnými barvami.

Pokud spíše oceníte ležérní styl a kladete důraz na maximální komfort, můžete svého favorita najít v kolekci Martha Stewart x Skechers. Tato televizní hvězda představila řadu tenisek Slip-ins i pohodlné pantofle v zemitých tónech. Tím ale výčet celebrit, které se Skechers spolupracují, nekončí. Najít zde můžete i modely vzniklé třeba pod taktovkou Snoop Dogga.

Ohodnoť článek

Štítky obuv, Skechers, Martha Stewartová, technologie, USA, Robert Greenberg, Snoop Dogg, Kalifornie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dámské boty Skechers: ikona, kterou nosí i Doja Cat

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.