Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Originální dárky pro nejlepší kamarádky

PR článek

Najít ten správný dárek může být výzva. Proto vám ukážeme několik dobrých tipů na dárky pro kamarádku, které jí potěší a ukáží jí, jak je pro vás důležitá.

Stylové šperky jako originální dárek pro kamarádku

Šperky mají nejen estetickou, ale i emocionální hodnotu. Spojují nás totiž s člověkem, který nám je daroval.

Šperky Pandora jsou oblíbené ženami všech věkových kategorií. Nejprodávanější je zřejmě jejich ikonický náramek, na který si přidáváte nejrůznější designové přívěsky a korálky. Díky této možnosti personalizace je Pandora ideálním dárkem pro nejlepší kamarádku. Můžete si zvolit symboly přátelství a štěstí nebo hrát na jistotu s neutrálním kouskem. V nabídce této světové značky najdete také dvojité korálky, které dohromady tvoří jeden celek.

Symbolické šperky jsou speciální svým významem. V nabídce obchodů najdete mnoho šperků s nápisy „Friends“ nebo „Best Friends“. Oblíbené je také nekonečno, čtyřlístek nebo ochranné symboly, jako je anděl.

Šňůrky nebo ocelové náramky jsou často vyhledávány jako dárky pro kamarádky. Nejen pro jejich příznivou cenu, ale také pro širokou paletu vzorů a barev. Můžete tak vybrat ten, který nejlépe vystihuje vás a vaše přátelství.

Kniha od oblíbeného autora

Dalším skvělým nápadem na dárek pro kamarádku je kniha. Ačkoli v dnešní době už klasické papírové knihy nejsou možná až tak oblíbené jako kdysi, stále si najdou své fanoušky. Znáte jejího oblíbeného autora nebo žánr? Pak neváhejte a sáhněte po knize, která v její sbírce chybí.

Nemusíte se držet jen beletrie. Na trhu je také množství knih pro vzdělávání nebo osobní rozvoj. Ženy, které rády experimentují s vařením a pečením, zase určitě ocení kvalitní kuchařku.

Workshop nebo kurz

Určitě znáte zájmy a koníčky své kamarádky. Zkuste zjistit, zda v okolí neprobíhají nějaké kurzy nebo workshopy, které jsou s nimi spojeny. Může jít o kurz malování, fotografování, tance nebo různých řemesel. Darujete jí tak možnost rozvíjet se v zálibách a zároveň jí ukážete, že ji opravdu dobře znáte. Takový praktický dárek kamarádce přinese nové zkušenosti, ale také čas, který může strávit s podobně smýšlejícími lidmi.

Šperky, knihy nebo kurz jsou jen drobnou částí z mnoha možných skvělých dárků pro kamarádky. Při výběru je proto důležité dbát hlavně na její osobnosti, styl a zájmy. Ať už však vyberete cokoli, nejdůležitějším dárkem, který můžete darovat, je upřímné a dlouhotrvající přátelství.

Ohodnoť článek

Štítky kniha, šperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Originální dárky pro nejlepší kamarádky  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.