Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už víte, co darujete mamince k jejímu speciálnímu dni?

PR článek

Den matek už se blíží. Vyberte letos pro maminku dárek, který jí udělá skutečnou radost. Ať už se jedná o společně strávený čas, originální květinu nebo třeba nějaký ten designový kousek do kuchyně. Pojďte s námi načerpat inspiraci na ty nejlepší dárky k tomuto dni, který je významným pro maminky nejen těch nejmenších, ale také už dávno dospělých dětí.

Nejlepším dárkem pro každou maminku je společný čas

Dospělé děti už často nemají přes své zaměstnání a vlastní rodinu na rodiče zdaleka tolik času, kolik by ho mít měli. Patříte mezi tyto „nezbedné” děti i vy? Zkuste se tentokrát trošku polepšit a darujte mamince společně strávený čas. Pokud patří vaše maminka k aktivním lidem, můžete ji vzít třeba na túru údolím řeky Střely.

Pokud si vaše mamka potrpí spíše na pasivní odpočinek, můžete ji vytáhnout třeba do sauny či vířivky.

Miluje vaše maminka pečení pochoutek pro své děti a vnoučata? V takovém případě můžete sáhnout po designové formě na pečení od značky Nordic Ware a při společném pečení zjistit taje rodinných receptů, na kterých si poté pochutnáte s celou rodinou.

Originální jedlá květina, která zvadnout nestihne

Klasickým dárkem, kterým nejčastěji slavíme den matek, je květina. Ať už jde o pár natrhaných šeříků nebo bohatou kytici z květinářství, je jasné, že mamince udělá radost. Alespoň na chvilku, než květina zvadne a smutně putuje do popelnice.

Zkuste to letos trošku jinak a darujte jedlou květinu plnou vitamínů a čokoládových pochoutek, které udělají radost nejen očím, ale i mlsným jazýčkům.

Péče o duši i tělo

Dalším skutečně pozorným dárkem, kterým mamince uděláte zaručenou radost, jsou výrobky z řady luxusní péče o vlasy, která přetvoří domácí koupelnu v dokonalé místo odpočinku a pohody. Ať už sáhnete po kvalitních výrobcích z řady produktů pro krásné vlasy či pokožku, chybu stoprocentně neuděláte. Pokud chcete jít ještě o kousek dál, nezapomeňte k dárkům z řady produktů pro krásu přibalit ani dárkovou sadu konjakových houbiček, které mají už samy o sobě na pleť velmi pozitivní vliv. 

Ať už ke Dni matek pro maminku vyberete cokoliv, nejdůležitější je vzpomenout si a věnovat jí alespoň chvíli svého času a pozornosti.

Ohodnoť článek

Štítky květiny, pečení, Den matek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už víte, co darujete mamince k jejímu speciálnímu dni?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.