Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zahradní domky mají všestranné využití a ladí s každým typem exteriéru

PR článek

Rozhodli jste se, že je načase vyměnit starou plechovou buňku, která hyzdí vaši zahradu, za nový zahradní domek? Anebo máte zahradu nově a hledáte možnosti, jak si zde zajistit místo, které půjde uzavřít kvůli bezpečí zahradní techniky, ale zároveň si zde budete moci odpočinout? Výborným řešením jsou zahradní domky ze dřeva.

Různé velikosti a vzhled zahradních domků

Dřevo je přírodní materiál, který do zahrad, ale také na dvorky či jinde výborně pasuje. Pokud chcete zastřešený a uzavíratelný prostor, jsou dřevěné zahradní domky k nezaplacení. Použít je můžete k uskladnění zahradního nábytku, sekačky, křovinořezu i další techniky, ale i ručního nářadí, hnojiva, truhlíků a dalšího vybavení. Také dětské hračky na venkovní užití se zde velmi dobře uklidí.

Koupit si můžete i zahradní domek s terasou. Terasa může tvořit cca třetinu domku, zbylé dvě třetiny pak budou tvořeny zahradním domkem. Tak si budete moci užívat venkovní grilování pod stříškou, trávit na zahradě čas i během slunného dne, za deště i větrného počasí.

Kvalitní zahradní domky z Předklášteří u Tišnova

U nás si můžete kvalitní zahradní domky koupit v Předklášteří u Tišnova, což je cca 20 km za Brnem směrem na Svitavy. Prohlédnout si kompletní nabídku můžete na webových stránkách nejzahradnidomek.cz. Na místě si je pak můžete ZDARMA vyzvednout, nebo vám je firma přiveze kdekoli na místo určení, třeba přímo na zahrádku.

Volit můžete domky se sedlovou střechou, rovnou střechou, bez terasy nebo s terasou, domky coby dřevník s domkem, minisklad nebo WC. Všechny jsou vyrobené z kvalitního dřeva, téměř všechny parametry domku jsou variabilní a je možné je přizpůsobit vašim potřebám. Za příplatek si můžete u domku zvolit různé nátěry a činnosti navíc.

Podívejte se na nejzahradnidomek.cz a vyberte si typ, který splní vše, co potřebujete.

Ohodnoť článek

Štítky zahrada, terasa, Předklášteří, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zahradní domky mají všestranné využití a ladí s každým typem exteriéru  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.