Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

3 dámské boty, které by určitě neměly chybět žádné ženě

PR článek

Boty se řadí mezi naprostý základ dámského šatníku, a tak není divu, že jich má každá žena hned několik. Které tři modely se pak řadí mezi ty vůbec nejvíc must have?

Ať už je jaro, léto, nebo podzim, pokud budete mít ve svém botníku tyto troje dámské boty, již nikdy se nestane, že byste si neměla co obout. Jedná se tedy o dámské lodičky, bílé tenisky a polokozačky na podpatku, které by určitě neměly chybět ani vám. A pokud nějaké nové dámské boty také sháníte, jistě vás zaujme dámske boty Robelshoes.

Lodičky do práce i pro výjimečné okamžiky

Naprostým základem jsou samozřejmě klasické dámské lodičky. Jedná se totiž o model vhodný pro většinu příležitostí. Lodičky lze obout do práce, do divadla, na večeři, do města i na narozeninovou oslavu a vždy v nich zazáříte. Jestliže si tedy nejste jista, jaké boty si na danou událost vzít, s lodičkami vám faux pas určitě nehrozí. 

Vůbec nejuniverzálnější jsou béžové či nude lodičky do špičky na vyšším podpatku. Ty lze obout k džínám, šatům i kostýmku a oproti černým lodičkám nepůsobí tolik tvrdě. Kromě klasických lesklých a matných béžových lodiček mohou odvážnější ženy sáhnout i po béžových lodičkách s otevřenou patou

Bílé tenisky s rovnou podrážkou 

Podobně nadčasové jako dámské lodičky jsou také dámské bílé tenisky s rovnou podrážkou. Opět se jedná o model, jenž ve svém šatníku skutečně oceníte. Nosit je můžete od jara do podzimu a ať už se chystáme kamkoliv, bílé tenisky budou vždy tím nejlepším společníkem. 

Naprosto perfektně vypadají zejména bílé kožené tenisky, které jsou i mnohem snadnější na údržbu než bílé látkové tenisky. Pokud si tedy bílé sneakers pořídíte, myslete na to, že aby vám vydržely jako nové co nejdéle, je třeba je pravidelně impregnovat a čistit. 

Kotníkové kozačky na podpatku

Boty pro teplejší dny a výjimečné události bychom tedy již měli vyřešené. Dále pak ve vaše sbírce bot určitě nesmí chybět ani nízké kozačky na podpatku. Je jen na vás, zda dáte přednost nižším kozačkám na jehlovém podpatku v černé barvě, nebo naopak sáhnete po hnědých polokozačkách na širším podpatku. 

Největší výhodou kotníkových kozaček, stejně jako tomu je i u výše zmiňovaných bot, je především jejich univerzálnost. 

Pořiďte si nové dámské boty i vy

Udělejte si s příchodem jara radost a nějaké ty dámské boty si také pořiďte. Pokud navíc investuje do některého výše uvedeného modelu, budete mít jistotu, že ho skutečně unosíte a že z módy jen tak nevyjde. 

Ohodnoť článek

Štítky obuv, tenisky, dámské lodičky, jaro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez bílých tenisek, klasických lodiček a polokozaček na podpatku se neobejde žádná žena. Pořídit je můžete na Robel.shoes.

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.