Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ikonický kousek značky Diesel kožená bunda. S čím ji kombinovat

PR článek

Diesel je módní značka, která vyrábí oblečení, obuv a doplňky. Založena byla v roce 1978 italským návrhářem Renzo Rosso. Původně se zaměřovala na výrobu denimových kalhot a oděvů, ale postupně se její záběr rozšířil do velmi široké škály módních kategorií.

Diesel je mezi milovníky módy známý pro svůj rebelantský styl, který se často zaměřuje na alternativní a undergroundovou kulturu. Značka také používá inovativní materiály a techniky, aby vytvářela unikátní a výrazné kousky. Rovněž Diesel také často spolupracuje s nejrůznějšími umělci a designéry, aby vytvořili unikátní limitované edice a sběratelské kousky.

Ikonické kousky značky Diesel

Mezi nejpopulárnější kousky Diesel patří denimové kalhoty, trička s logem značky, kožené bundy a tenisky. Značka je oblíbená mezi mladšími generacemi a těmi, kteří se rádi oblékají do výrazného a stylového oblečení. Pokud bychom měli vybrat pět ikonických kousků, byly by to jistě tyto.

Diesel denimové kalhoty

Značka Diesel se proslavila svými kvalitními a výraznými denimovými kalhotami. Mezi nejpopulárnější patří modely typu "Safado" nebo "Thanaz".

Diesel trička s logem

Trička s velkým logem značky Diesel jsou jedním z nejvýraznějších kousků této značky. Jsou dostupná v mnoha barvách a stylech a oblíbená mezi fanoušky značky.

Diesel kožené bundy

Diesel vyrábí širokou škálu kožených bund, jež jsou známé svým rebelantským stylem. Mezi nejpopulárnější patří motorkářské bundy nebo bombery.

Diesel tenisky

Tato značka vyrábí také stylizované a výrazné tenisky. Mezi nejpopulárnější patří modely typu "Exposure" nebo "S-Exposure".

Diesel trička s potiskem

Diesel je také známý pro svá trička s potiskem, které mají často vtipné nebo provokativní motivy. Mezi nejpopulárnější patří trička s potiskem "Only The Brave" nebo "Diesel Ind. Co.".

Tyto kousky jsou ikonické a staly se módními klasikami, které jsou stále oblíbené po celém světě.

S čím kombinovat koženou bundu

Kožená bunda je výrazný kus oblečení, který může být kombinován s mnoha různými kousky, aby vytvořil celkově dobře padnoucí a stylový outfit. Mezi klasické perfektně kombinovatelné kousky patří košile a kalhoty. Vždy je vhodné volit košili spíše z jemnějších materiálů, například bavlny nebo hedvábí.

Kožená bunda se také často kombinuje s džínami. Doporučuje se zvolit střih, který vám dobře sedí a vhodný k vaší postavě. Dámy pak mohu koženou bundu nosit třeba s kratší sukní (doporučuje se volit sukně ve světlejším odstínu, aby se samotná bunda stala výraznějším prvkem).

Kůže na kůži – pokud si chcete zkusit odvážnější look, můžete koženou bundu kombinovat s koženými kalhotami nebo sukní. A zvolíte-li nošení s kraťasy nebo legínami, získáte nepřehlédnutelný sportovní a pohodlný look.

Ohodnoť článek

Štítky bunda, oblečení, styl, Renzo Rosso, tenisky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ikonický kousek značky Diesel kožená bunda. S čím ji kombinovat  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.