Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kam na vysokou? Zkuste Panevropskou univerzitu

PR článek

Termíny podání přihlášek na vysokou školu se blíží. Mnoho studentů posledních ročníků středních škol, jakož i pracujících, kteří si chtějí zvýšit svou kvalifikaci, přemýšlí, kde studovat. Z rozmanité nabídky studijních programů nebývá problém vybrat si, otázkou však bývá především to, zda bude výuka kvalitní a zda po ukončení vysoké školy najde absolvent uplatnění. Prošli jsme proto nabídku vysokých škol a rozhodli jsme se představit vám jednu, která dokáže připravit studenty na jejich vysněnou práci nejen teoreticky, ale zejména prakticky. Seznamte se s Panevropskou univerzitou.

Panevropská univerzita vás připraví na život

Možná to zní jako klišé, ale většina absolventů vysokých škol je sice plná teoretických znalostí, nicméně s těmi praktickými těžce pokulhává. Panevropská univerzita si dala za cíl neučit studenty to, co nebudou skutečně potřebovat, nebo to, co nedokážou reálně použít a zaujala ke studiu zcela jiný přístup – apeluje na schopnost pochopit a porozumět dané problematice, ale i moderním trendům, technologiím a profesím. Nabízí přes 20 studijních programů, které již za dobu její existence absolvovalo přes 20 tisíc absolventů. Zaměřuje se na propojení odborných znalostí s praxí a přizpůsobuje své studijní programy očekávané budoucí poptávce na trhu práce. Studentům umožňuje studovat v bakalářském, magisterském i doktorském studiu takové programy, které mají nejen široké uplatnění, ale zároveň jim poskytnou dostatek praxe pro budoucí uchycení se na trhu práce.

Jaký obor studovat

Panevropská univerzita nabízí široký záběr studijních programů, které zahrnují jak klasické a oblíbené programy, jako je například Cestovní ruch a turismus,

Podnikání a management, Marketingová komunikace či Řízení lidských zdrojů, ale také speciální programy, kam patří například Provoz a řízení letecké dopravy, kde si můžete vybrat specializaci na Bezpilotní systémy – drony.

Studovat můžete v Práce či Ostravě, a to nejen klasicky od zimního semestru, tedy od září, ale i od letního semestru, tedy od února. Neváhejte a rozhodněte se pro studium, které má smysl.

Ohodnoť článek

Štítky univerzita, vysoká škola, studium, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam na vysokou? Zkuste Panevropskou univerzitu  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.