Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Polohovatelný stůl je praktická pomůcka do každé domácnosti

PR článek

Zdá se vám, že s běžnými stoly nemáte patřičnou volnost? Různé situace ve vaší domácnosti vyžadují různou výšku, ale ne a ne sehnat to správné řešení? Pak rozhodně pokračujte ve čtení! V našem dnešním článku vás totiž seznámíme s elektricky polohovatelným stolem, jenž je skvělou pomůckou jak do kanceláře, tak i dětského pokoje.

Výškově nastavitelný stůl prospívá vašemu zdraví

Výškově nastavitelný stůl je nejen praktickou pomůckou, která Vám v mnohém usnadní práci a maximálně zvýší pohodlí, ale je rovněž skvělý pro všechny ty, jež mají problémy se správným držením těla při sezení. Výška stolu by totiž měla sahat přibližně někam do pasu, což se sice dá trefit nastavením židle, ale může se stát, že ani její parametry nebudou výšce stolu vyhovovat.

Mnoha studiemi bylo navíc dokázáno, že dlouhé sezení přináší vleklé zdravotní komplikace, jež není radno podceňovat. To s elektricky či manuálně nastavitelným stolem řešit nemusíte. Můžete si jej totiž zvednout do takové výšky, že se u něj dá i stát. Pokud si k němu navíc pořídíte i chodící pás nebo kancelářský rotoped, můžete u práce klidně začít i sportovat.

Základem je kvalitní zpracování

Aby mohl výškově nastavitelný stůl fungovat dlouho a správně, musí být kvalitně zpracován. A toho se bát nemusíte. Samotnou konstrukci totiž tvoří bytelný kov, díky kterému mají stoly nosnost až 150 kg. Samotnou desku si poté můžete zvolit sami dle preferencí. Desky jsou nabízeny v provedení pro hráče, z masivu, klasického dřeva z různých tlouštěk nebo si můžete zakoupit pouze systém bez desky, a tu si následně nechat zpracovat například truhlářem.

Díky široké škále provedení také nemusíte mít strach, že by váš nový výškově nastavitelný stůl nezapadl do celkového vzezření pokoje. Kreativitě se totiž meze nekladou a vy si můžete vybrat takovou kombinaci dekorů a barev, která vám prostě a jednoduše sedne.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Polohovatelný stůl je praktická pomůcka do každé domácnosti  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.