Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chytrá zásuvka s měřením spotřeby

PR článek

Dnešní doba je ve znamení růstu cen energií a dá se očekávat, že tento trend ještě nějakou dobu potrvá. Nebude lepší se připravit? Nebo rovnou začít s nižší spotřebou elektřiny už dnes? Důvodů se najde určitě hodně, tím prvním je finanční stabilita celé domácnosti. Úsporné žárovky byly jen prvním krokem na dlouhé cestě, dnešní technologie už umějí mnohem více a dovedou potěšit všechny, kteří chtějí mít své faktury zcela pod kontrolou. Chytrá domácnost není modelem z 22. století, ale stále zajímavější realitou. Přidáte se? Možností je hodně, meziroční vyúčtování pak nebude znamenat žádné pozdvižení.

S mobilní aplikací máte přehled všude

Vůbec nemusíte být doma, protože díky aplikaci pro smartphony si můžete prohlédnout přehledné statistiky i na chatě nebo na služební cestě. I to je výhoda moderních technologií, jejich vzájemné propojení totiž usnadní přehled všem majitelům nemovitostí. Kolik činí spotřeba za posledních 24 hodin? A jak to bylo v posledním měsíci? Chytrá zásuvka s měřením spotřeby nabídne podrobnou odpověď, efektivita je až na prvním místě. Velkou výhodou je zapnutí a vypnutí na dálku, stejně jako nastavení časovače. Spotřeba elektřiny v pohotovostním režimu je navíc prakticky neznatelná. A to není vše, výhodou je i možnost ovládání například skrze Amazon Alexa. Není tak všechno jednodušší?

Naplánujte si všechno dopředu

Chcete mít v určitou denní dobu zapnutý kávovar nebo TV? Pozor, dnes už si to můžete snadno naplánovat, stačí si jen stáhnout příslušnou mobilní aplikaci! Výhodou je, že tyto zásuvky mohou být rozmístěny kdekoliv, nevadí jim ani nízké teploty. Dokáží si dobře porozumět i s routerem a další menší elektronikou, jde o efektivní systém, který velmi jednoduše spočítá všechny spotřebované kilowatthodiny. Chcete vědět víc? Podívejte se na cel-tec.cz!

Ohodnoť článek

Štítky zásuvka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chytrá zásuvka s měřením spotřeby  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.