Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportovní tipování – nový druh zábavy při sledování

PR článek

Chtěli byste pozvednout úroveň s jakou sledujete sportovní přenosy a vaše vyvolené na fotbalovém poli? Vyzkoušejte sportovní sázení s ověřenými tipy od Darktipu.

Ať už sledujete televizní obrazovku v jakémkoli období vždy probíhá nějaká sportovní akce. Za pravdu nám určitě dají jak raritní sledovatelé sportu, tak i ti nejzdatnější, kteří mají „v měrku“ prakticky všechno. Pokud si však toužíte poněkud zpříjemnit sportovní posezení a přiřadit mu jistý větší smysl, doporučujeme vyzkoušet sportovní tipování.

Online sázení přidává nový rozměr

Regulární sledování sportu může být pro většinu populace nezajímavé. Nic tak nezlepší kvalitu sledování sportu tak, jako právě sázení na sport. Přidává tak celému zážitku zcela jiný rozměr. O to víc pokud se rozhodnete své tipy sdílet s vašimi přáteli a známými. Výhodou moderní doby je, že už nemusíte chodit fyzicky do pobočky, abyste uzavřeli sázku. Stačí si váš kupon podat přes internet a využít tak možnosti online sázení.

Využijte tipy od Darktipu

Tipování pro začátečníky může být o něco komplikovanější, než se na první pohled zdá. Pro to, aby vaše tipy byly nadprůměrně úspěšně je třeba vynaložit spoustu času a důkladně sledovat a seznamovat se participanty sportu (těmi, jednotlivci, kluby, atd.). Existuje zkratka, jak tento krok urychlit, a to se sledováním kurzů sázkových společností, nebo využít tipy na zápasy například od Darktipu.

Sportovní tipy jsou vypočteny speciálním algoritmem a statistickými metodami, které se samo-učí podle předchozích zkušeností. Mimo jiné najdete na Darktipu také akademii, jak tipovat, nebo i recenze jednotlivých sázkových kanceláří a mnoho dalšího.

Tipy na fotbal podle ligy

Odteď se už nemusíte bát, pokud už se sázením online začínáte, že byste si neuměli tipnout například na Zápasy anglické Premier League. Darktip vám nabídne přehlednou tabulku pozice jednotlivých týmů ligy, přehled, kdy se odehrají další zápasy i archiv výsledků těch předchozích, ať už současné sezóny nebo minulých. Rozkliknutí jednotlivých setkání vám zobrazí jednotlivé kurzy, kvalitu předpovědi daného tipu a přehled úspěšnosti daných týmů.

Bonusy za registraci

Náš tip, na který nepotřebujete mít žádné speciální počty, je využít registrační bonusy nabízející sázkové společnosti pro online návštěvníky a tipéry. Není nezvyklé, že za registraci obdržíte bonus první sázku bez rizika, která vám garantuje, že pokud váš tip nebude úspěšný, vrátí vám váš vklad. Druhou, častou odměnou bývá vkladový bonus při prvním vkladu. Kancelář vám přidá určitou částku podle vašeho vkladu na účet. Tento bonus je velmi efektivní hlavně pokud to se sázením myslíte vážně.

Základem, jak ze sportovního utkání vytěžit maximum, je bavit se při sledování. Ať už rádi sledujete sami, nebo s přáteli. Nevyplatí se jen tak bezduše tipovat na základě čísel pravděpodobnosti. Důležitý je i tipérský um, na který je zapotřebí čas a důsledné vstřebávání sportovního zážitku.

Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovní tipování – nový druh zábavy při sledování  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.