Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké dárky nejvíce potěší obdarované?

PR článek

Najít vhodné dárky občas patří mezi velmi náročné, dokonce až stresující úkoly. Přijít na to, co si vaši blízcí doopravdy přejí, a to ať už se jedná o děti, rodinné příslušníky, drahou polovičku, přátele či kolegy v práci, může být opravdovým oříškem.

Snad každý má někdy tendenci sklouznout k myšlence, že čím dražší dárek vybere, tím lépe udělá, ale ne vždy to tak musí být. Právě naopak, velmi často pouhá maličkost dokáže vykouzlit ten nejupřímnější úsměv na tváři.

Nejlépe uděláte, když vypustíte obdarovávání různými zbytečnostmi, ale spíš se zamyslíte nad tím, co by dotyčnýopravdu potřeboval či využil. Pokud tedy hledáte inspiraci na skvělé dárky, které nejvíce potěší a zahřejí na duši obdarovaného, přečtěte si následující tipy.

Jedinečné nápady na dárky

Abyste obdarovanému dali opravdu trefný dárek, měli byste si doopravdy pořádně promyslet, co vyberete. Jestli tato osoba patří mezi vaše blízké, tak jednodušeji přijdete na něco, co se jí bude líbit. Ovšem pokud tohoto člověka až tak moc neznáte, jedná se o složitější úkol. Následující nápady se hodí pro každou situaci a poskytnou vám trochu inspirace.

1. Zážitek

Většina lidí už má věcí tolik, že by další zbytečná drobnost zabírající nové místo v už tak přeplněném pokoji, ve skříni nebo na poličce nebyla tou nejpraktičtější a nejužitečnější volbou. A i když si myslíte, že ta nová hračka vaše dítě opravdu potěší, stejně si s ní pohraje pár dní, než ho omrzí a odloží stranou.

Přemýšlejte nad rámec fyzických věcí a místo toho darujte nějaký krásný zážitek. Zaplatit předem za obohacující událost představuje pro obdarovaného zábavné dobrodružství, na které jen tak nezapomene. Díky tomu získá nové radosti a cenné vzpomínky. A ty jsou tím nejdražším a nejhodnotnějším darem.

Takto promyšlený dárek poukazuje na to, že jste si vyhradili čas pro důkladné promýšlení toho, co by se dotyčnému mohlo líbit, než abyste kupovali další nevýraznou dárkovou sadu. A co by takový dar mohl zahrnovat?

  • Vyhlídkový let balónem,
  • vstupenky do divadla nebo na koncert oblíbené kapely,
  • vstupenky na nějakou kulturní památku či do galerie,
  • vstupenky na sportovní akci,
  • degustace vína nebo piva,
  • ochutnávka v restauraci,
  • víkendový pobyt,
  • jízda na koni atd.

Určitě přijdete na mnoho hezkých možností, které dokážou mile potěšit a darovat nezapomenutelný zážitek.

2. Dárkové poukázky

Pokud opravdu nevíte, co konkrétního by se vašemu blízkému hodilo, zkuste vybrat dárkovou poukázku do jeho milovaného obchodu. Proč byste mu taky zbytečně vnucovali dárek, který nehledá?

Není žádná ostuda dát někomu dárkový poukaz do jeho oblíbeného obchodu. Tím jenom skvěle ukážete, že věnujete pozornost jeho preferencím a zároveň mu poskytujete možnost vybrat si to nejlepší, co sám uzná za vhodné.

Ať už jde o jejich oblíbený obchod s potravinami, oblečením nebo bytovými doplňky, dárková poukázka obdarovanému sděluje, že dárek slouží skutečně jeho potřebám a ne vašemu kreativnímu předvádění.

Přestaňte tedy přemýšlet o tom, jaký dárek byste mohli vybrat, a kupte raději možnost vybrat si to nejdůležitější. Ženy může potěšit poukázka do kosmetického salónu, zatímco kupón do KFC se skvěle hodí mezi vtipné dárky pro muže.

3. Kurz nebo webinář

Má rád dotyčný neustálé učení se něčemu novému? Tak ho víc než nějaká věc potěší možnost vzdělávat se. Předplaťte něco, co by se mu mohlo líbit. Je jedno, jestli to bude kurz vaření, vyšívání, domácího kutilství či jakákoliv jiná vzdělávací aktivita, která vás napadne a mohla by ho potěšit a obohatit o nové zkušenosti.

Dnešní doba nabízí i plno možností v online prostředí. Najdete již mnoho webinářů na různá zajímavá témata, takže se díky vám obdarovaná osoba bude moct vzdělávat i z pohodlí svého domova.

4. Personalizovaný dárek

V současnosti už není takový problém vytvořit různé personalizované předměty všeho druhu. Tím se jim dodá větší originalita a obdarovaného přinesou osobnější význam a pocit.

Když necháte vyrobit něco s jedinečným vyrytím, vyšíváním nebo jinak navrženou vymožeností speciálně pro vašeho blízkého, ukážete mu, že jste do hledání dokonalého dárku vložili skutečnou myšlenku a úsilí.

Personalizované dárky nemusí znamenat nic šíleně drahého. Zde je uvedeno několik nápadů na dary, do kterých můžete vtisknout osobní kontext:

  • Oblečení s osobní fotkou,
  • klíčenka s důležitými daty (například výročí nebo narozeniny),
  • deník se jménem nebo vzkazem,
  • personalizované šperky,
  • gravírované sklenice,
  • dřevěné prkénko s originálním vyrytím atd.

5. Módní kousek na sebe

Mnoho lidí baví se pěkně a módně oblékat. Nějakým hezkým kouskem nemůžete nikdy nic pokazit. Navštivte třeba tento e-shop s oblečením, který vám poskytne pestrou nabídku stylových dárků pro kohokoliv.

Jen se ujistěte, že jste u vymýšlení dárku mysleli na to, co by se obdarované osobě mohlo skutečně líbit a co by vynosila. A jestli si tím nejste jisti, nějaká stylová šála, roztomilé ponožky nebo huňatý svetr potěší všechny, a to především v tomto zimním období.

Snaha přijít na ideální dárky může dát někdy pořádně zabrat vašemu mozku a kreativnímu myšlení. Najít něco, co obdarovaná osoba potřebuje či by se jí jinak líbilo, představuje skutečnou výzvu. Ať už hledáte dokonalý dárek pro tátu, mámu, kamaráda nebo kolegu, vždy se snažte vtisknout především vaši lásku.

Koneckonců smysluplná myšlenka jasně vrytá do vašeho daru znamená mnohem více, než ten nejdražší dárek pořízený bez uvážení. Snažte se tedy přijít na takový dárek, který má skutečný význam a hodnotu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké dárky nejvíce potěší obdarované?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.