Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Postel je dominantou každé ložnice. Jakou vybrat?

PR článek

Ložnice má být tou nejpohodlnější místností v celém domě. Právě v ní totiž dobíjíme energii na další den nebo jen tak odpočíváme s oblíbenou knihou v drahocenných chvílích klidu. Její dominantou a nejdůležitější částí je s určitostí kvalitní a pevná postel. A právě na její výběr se zaměříme v rámci našeho dnešního článku.

Postel s úložným prostorem spojuje příjemné s užitečným

Nedostatek místa v bytě dokáže pořádně potrápit. Neustálé zakopávání o věci a hromadění různých předmětů na nevhodných místech výrazně snižují celkový komfort a útulnost vašeho bytu. Tento problém však elegantně řeší postele s úložným prostorem, které nabízejí tolik potřebné skladovací místo i pohodlí pro kvalitní spánek.

Díky posteli s úložným prostorem máte vždy po ruce všechno své oblečení, takže se každé ráno můžete připravit mrknutím okna. Postele s úložným prostorem jsou skvělou volbou do minimalisticky řešených bytů, kde skříň zkrátka nepřipadá v úvahu.  

Dřevěné postele jsou stále nejoblíbenější

I když bytový designéři stále více počítají s kovovými postelemi jednoduchých tvarů, dřevěné postele si stále drží absolutní prim. Aby vaše ložnice působila opravdu luxusním dojmem a splňovala i vaše nejnáročnější požadavky, doporučujeme sáhnout po posteli z masivu. Ten se totiž vyznačuje několika charakteristikami, mezi které patří například:

  • vysoká pevnost,
  • odolnost vůči mechanickému poškození,
  • v teple nevysychá,
  • zavoní vaši ložnici dřevem.

My doporučujeme sáhnout po posteli z dubu, který má opravdu nádhernou vůni a vyznačuje se velmi výraznou texturou, jež dodá vaší ložnici exkluzivní vzhled. Dub je navíc opravdu pevným dřevem, díky čemuž postel snese bez úhony i nálety vaší ratolesti, kteří si ji rádi a často pletou s trampolínou. Špatnou volbu ale rozhodně neuděláte ani s postelí z buku nebo v severských zemích velmi oblíbené borovice.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Postel je dominantou každé ložnice. Jakou vybrat?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.