Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Modely tanků. S nimi si vyhrají malí i dospělí

PR článek

Kdo si hraje, nezlobí, a jistě souhlasíte, že pánové občas nevyrostou z klukovských let, když jde o modely aut, letadel nebo třeba tanků. Kde najdete modely, jež nejsou pouze hračkou, ale odlitkem reálných tanků, jen ve zmenšené verzi?

Modely tanků – nabídka

Modely tanků nemusí být pouze hračkami, ale i edukativním nástrojem. Kdo se vyzná, umí rozeznat mezi sebou jednotlivé typy tanků, letadel, aut apod. Jde tak nejen o hračku, ale i o vzdělávací prostředek. Díky němu chlapci, ale i dívky hravým způsobem zabrouzdají do historie. Budou se zajímat, jaké druhy tanků používali Němci, Sověti, co jsme měli my. Které typy byly lepší, výkonnější, jaké tanky existují třeba dnes. Modeláři umí působivě hovořit o historii, poukazovat na funkčnost stroje. Ukážou vám, jaký pancíř měly ony stroje, jak se ovládaly, zdali se i ženy mohly chopit řízení. Sestavování modelů tanků tak může patřit nejen mezi rodinné kratochvíle, zabaví se s nimi i děti ve škole, družině, na kroužcích. Radost ze vzniklého modelu korunuje jeho vystavení na poličce.

Plastikové modely tanků k sestavení

Zajímá vás modelářství, historie, armáda, války? Rádi byste se zabavili se svým dítkem? Pak hledejte kvalitní modely. Například plastikové podoby tanků na slepení World of Tanks, Tiger, Leopard atd. Můžete si pořídit stavebnice tanků, které jsou určeny pro začátečníky, ale i pokročilé. Co se týká obtížnosti, k dispozici jsou plastové modely tanků s různými měřítky, délkou i obtížností. V sadě pro sestavení najdete lepidlo, průvodce světem tanků, plakát, obtisky, bonusové a zvací kódy do hry. Ve vojenském ráji se ocitnete na e-shopu Modely-plastikove.cz, kde si můžete vybírat právě z mnoha typů tanků a různých obtížností. A když budete chtít změnu, budete si moct sestavit letadlo, auta, helikoptéru, loď, zabrouzdáte i do vesmíru.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Modely tanků. S nimi si vyhrají malí i dospělí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.