Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vydejte se na Pálavu za vínem, výlety i nevšedními zážitky

PR článek

Morava je magickou částí České republiky, a kromě prvotřídních vín svým návštěvníkům nabízí také celou řadu krásných míst a nevšedních zážitků. Vyrazte na Pálavu, která je považována za jednu z nejnádhernějších částí Moravy, a projděte ji křížem krážem, samozřejmě se sklenkou lahodného moku v ruce.

Pomalá rána na vinici a útulná atmosféra

Toužíte se probouzet na vinici a při snídani se kochat pohledem na východ slunce? Vyrazte na Pálavu. Přesně takhle totiž může vypadat každé vaše ráno. Pálava nabízí prvotřídní, ale přesto levné ubytování, které splní všechny vaše touhy a představy o bydlení v ráji. Po celodenním chození po okolí se budete rádi vracet do útulného interiéru rodinného penzionu, apartmánu nebo hotelu.

Místa, která nemůžete míjet bez povšimnutí

Skvělé ubytování Pálava nabízí na každém kroku. Z každého z nich budete mít na dosah ruky oblíbené turistické atrakce. Rozhodně nevynechejte návštěvu zříceniny Dívčích hradů, Svatého kopečku v Mikulově, zříceniny hradu Sirotčí hrádek a archeologického naleziště v Dolních Věstonicích odkud pochází ona slavná Věstonická Venuše.

Po výletě si vychutnejte sklenku Pálavy a nezapomeňte na návštěvu vinného sklípku

Žádná návštěva Moravy by nebyla zcela kompletní bez návštěvy vinného sklípku. Pokud se vydáte na Pálavu, musíte samozřejmě ochutnat také stejnojmennou odrůdu vína. I v případě, že jste spíše pivaři, při ochutnávce moravských vín budete v sedmém nebi. Moravští vinaři totiž vyrábí opravdu prvotřídní vína.

Nasajte atmosféru Pálavy plnými doušky a odpočívejte v blízkosti moravských vinic se sklenkou dobrého moravského vína v ruce. Na Moravě se rozplynou všechny vaše starosti a načerpáte novou energii. Nenechte si ujít návštěvu Dolních Věstonic, Mikulova, Dívčích hradů a alespoň jednoho vinného sklepa.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky víno, Pavlovské vrchy, Morava, vinice, návštěva, Česko, výlet, Dolní Věstonice, Věstonická venuše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydejte se na Pálavu za vínem, výlety i nevšedními zážitky  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.