Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Psi vyžadují kvalitní a správnou stravu již od narození

PR článek

Ne nadarmo se říká, že jsi to, co jíš. Toto rčení se vztahuje jak na lidi, tak i na zvířata. Aby psi správně rostli a měli pevné kosti, lesklou srst, vyživené klouby a správné zažívání, musí jim být již od narození podávána kvalitní strava s ohledem na jejich potřeby.

Kdy je nutné sáhnout po hypoalergenních granulích?

Věděli jste o tom, že 70 % imunity vzniká v trávicí soustavě? Z tohoto důvodu byste se měli zaměřit na to, jak váš pes na určitou stravu reaguje. Jestliže se u něj často vyskytuje zvracení či zapáchající větry, je načase přejít na hypoalergenní granule pro psy. Skládají se totiž pouze z kvalitních surovin a dodají psovi to nejlepší, a to navíc v prvotřídní kvalitě.

Zdroj foto: Prostock-studio / Shutterstock.com

Střídejte běžné granule s těmi hypoalergenními

Někdy se u vašeho pejska ani žádné nežádoucí účinky vyskytnout nemusí, ale i přesto je vhodné hypoalergenní granule do jejich jídelníčku zařadit. Kdy? Když je pes obézní a je nutné jeho váhu snížit, aby nebyly zbytečně přetěžovány jeho klouby. Nebo například tehdy, když je pejsek již starší. Samozřejmě lze čas od času hypoalergenní granule zařadit do jídelníčku také jen tak a poskytnout psovi změnu a krátkou pauzu od jeho obvyklých granulí.

Speciální granule pro štěňata pro správný růst a vývoj

Také štěňata vyžadují speciální stravu. Ta totiž podpoří jejich správný růst a vývin. Vhodné granule pro štěňata by měly obsahovat kvalitní masa, oleje i kloubní výživu. Chcete-li ale štěňatům poskytnout ještě něco navíc, zakupte jim granule s obsahem huminových látek. Ty působí protizánětlivě, antibakteriálně a antivirově.

Nepodceňujte stravu, kterou váš pejsek dostává. Při jeho krmení se řiďte tím, že čím kvalitnější granule dostane, tím lépe se bude cítit a bude zdravější. Zdraví pejska je totiž na prvním místě.

Ohodnoť článek

Štítky strava, pes, štěně, kloub

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Psi vyžadují kvalitní a správnou stravu již od narození  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.