Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Největší evropská akce o digitalizaci nákupu slaví 20 let

PR článek, aktualizováno 25. dubna 2024, 15:16

Ostrava 25. dubna 2024 (PROTEXT) - V roce 2004 začala konference eBF jako komorní setkání specialistů na firemní nákup. V začátcích o ní věděl jen úzký kroužek zasvěcených, postupně se ale rozrostla do eventu, na kterém se každoročně scházejí zástupci těch největších firem i veřejných institucí. eBF dnes není jen o procurementu, zabývá se také otázkami digitalizace, trendy v byznysu a děním v současné společnosti. Letos 11.–14. června oslaví akce své 20. narozeniny. Těšit se můžete na řadu významných osobností na 10 scénách rozprostřených v centru Ostravy.

Místo, kde získáte nové kontakty, byznysové příležitosti i know-how předních osobností procurementu

Na letošním ročníku eBF vystoupí rekordních 150 osobností procurementu a byznysu, které se zaměří nejen na ekonomické příležitosti a trendy, ale také na duševní nebo fyzické zdraví. Své know-how návštěvníkům předají spíkři ze společností jako Amazon, Asahi (Plzeňský Prazdroj), Dun & Bradstreet, Siemens Energy, SAP, ESET, MOL Group, Deloitte, HAVEL & PARTNERS, Letiště Praha, Behind inventions, Semantic Visions, Sedlakova Legal, TD Synnex, Penta Hospitals, mBank, GasNet, Konica Minolta nebo LEGO. Chybět nebudou ani zástupci Ministerstva pro místní rozvoj ČR (MMR), oborových sdružení či univerzit.

O své zkušenosti a vize se podělí například bývalý guvernér ČNB Miroslav Singer, místopředseda Svazu průmyslu a obchodu Radek Špicar, Tomáš Šebek z organizace Lékaři bez hranic, geopolitický expert Vladimír Baar nebo generální ředitel globálního nákupu v Asahi Tomáš Veit.

Inspirativní příběhy žen v byznysu i nákupu

Ani letos na eBF nechybí řada inspirativních žen. Návštěvníci si poslechnou například autorku bestselleru Softening the Edge Mimi Nicklin, vrchní ředitelku sekce veřejného investování, výstavby a sociálního začleňování na MMR Leonu Gergelovou Šteigrovou nebo bývalou generální ředitelku Deloitte a manažerku roku 2022 Dianu Rádl Rogerovou.

Na přednášky navazuje řada neformálních a networkingových aktivit, při kterých se často navazují dlouhodobá obchodní partnerství a otevírají se nové byznysové příležitosti.

Ostravský genius loci, festivalové město Havaj i nově otevřená Ostravice si návštěvníky podmaní svou atmosférou

Značná část eBF se odehraje pod širým nebem v kulisách historické části města. Kolem hotelu Imperial vyroste festivalové městečko Havaj. V centru Ostravy tak vznikne unikátní prostor, který propojí odborné přednášky, networking, ale také gastronomii, kulturu a relax.

Před začátkem konference se dočká comebacku také nově otevřená legendární Ostravica. Ve své době nejluxusnější obchodní dům z konce 20. století dlouho chátral. Dnes se vrací jako moderní prostor pro ostravské start-upy pod názvem Boutique Business Inkubátor Ostravica. V době konání eBF budou mít v Ostravici stánky partneři eventu, kteří zde představí své inovativní myšlenky a nástroje.

Cenné kontakty v uvolněné atmosféře

Konference eBF pojí největší jména byznysové scény s neopakovatelnou atmosférou festivalu. Seznámíte se tu s lidmi z těch největších firem Česka, Slovenska, Polska i dalších zemí. Díky tomu získáte mimořádně zajímavé kontakty, které posunou dál vaši firmu nebo oddělení.

Více se dozvíte na https://ebizforum.com/20let-ebf

Zdroj: Logos Agency

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší evropská akce o digitalizaci nákupu slaví 20 let  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.