Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zavádění aplikací Net5.5G dosahuje pozoruhodného pokroku a inspiruje operátory k novému růstu

PR článek, aktualizováno 12. dubna 2024, 14:03

Paříž 12. dubna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei během světového kongresu MPLS SD & AI Net 2024 úspěšně uspořádala summit IP GALA, jehož téma bylo "Proměňte Net5.5G na skutečnost, inspirujte nový růst". Na summitu se sešli hosté z řad operátorů a standardizačních i průmyslových organizací, aby diskutovali o hlavních tématech, jako je zavádění aplikací Net5.5G, inovace scénářů a architektura cílové sítě. Přední operátoři, jako jsou vivo Brazil, Telecom Argentina a Algeria Telecom, se podělili o své aplikace živé sítě a inovativní postupy na poli klíčových technologií, jako jsou 400GE, SRv6, slicing a Network Digital Map, ve scénářích konvergovaného transportu Net5.5G. To naznačuje, že konvergovaný transport Net5.5 se zavádí rychleji, aby podpořil nový růst služeb operátorů.

Zuo Meng, prezident produktové řady datových komunikací společnosti Huawei s názvem Metro Router Domain, poukázal na to, že se neustále vyvíjejí nové ultraširokopásmové aplikace, které přinášejí operátorům nové příležitosti a výzvy. Operátoři potřebují vybudovat cílovou síť Net5.5G, aby podpořili přechod na 10Gb/s připojení pro domácí širokopásmové připojení, mobilní širokopásmové připojení, soukromé linky pro podniky a služby pro podnikové areály. Shoda napříč celým odvětvím panuje v nutnosti urychlení zavádění aplikací Net5.5G na podporu většího obchodního úspěchu operátorů.

Pohlcující aplikace, digitalizace a cloudifikace průmyslu, jakož i aplikace umělé inteligence jsou hnací silou neustálého růstu globálního ultraširokopásmového připojení a šířky pásma. Tayeb Ben Meriem, spolupředseda pracovní skupiny WBBA pro síťové technologie, uvedl, že aby se WBBA s takovým růstem vyrovnala, společně se svými členy zahájila iniciativu Net5.5G, a to včetně 10Gb/s kampusu s Wi-Fi 7, konvergovaného IP transportu 400GE a hyperkonvergovaných sítí datových center pro roky 2025–2030.

Přední operátoři se podělili o své zkušenosti s nasazením klíčových konvergovaných transportních technologií Net5.5G v reálných sítích a navíc ještě popsali své inovativní postupy. Přední operátor v Latinské Americe – vivo – dokončil interoperabilitu SRv6 s více dodavateli a úspěšně nasadil SRv6 v reálné síti v Brazílii. Podle Nelsoan Joseho dos Santose Juniora, experta společnosti vivo na IP sítě, dokáže společnost vivo s postupným zaváděním klíčových technologií pro Net5.5G, jako jsou SRv6, 400GE a network slicing, zlepšit zážitek ze služeb 5G a udržet si vedoucí pozici. Oscar Paniagua, manažer transportní sítě společnosti Telecom Argentina, uvedl, že došlo k nasazení 400GE v páteřní síti, aby se podpořil růst provozu 5G a širokopásmových služeb pro domácnosti. IP transportní síť se neustále vyvíjí směrem k Net5.5G a poskytuje optimální zážitek z připojení díky lepší automatizaci sítě, zajištění SLA, vizualizaci v reálném čase a flexibilním možnostem šířky pásma. Mounira Aissa El Bey, technická ředitelka oddělení Cloud Core a IP Backbone ve společnosti Algeria Telecom, uvedla, že cílem IP transportní sítě je vyvinout síť nové generace, která bude zahrnovat všudypřítomný přístup, inteligentní připojení, ultraširokopásmovou páteř a slicing jako službu. Prostřednictvím inovativních postupů síťového slicingu a automatizace je zprostředkováno zajištění SLA pro různé scénáře, aby byla zaručena velmi kvalitní zákaznická zkušenost.

Pietro Cassarà, výzkumný pracovník italské Národní rady pro výzkum, zdůraznil, jak klíčové technologie, jako je síťový slicing založený na SRv6 a IFIT, dokonale doplňují síťovou digitální mapu založenou na umělé inteligenci s cílem poskytnout zaručené SLA a automatizovat budoucí síťové scénáře, jako je směrování mesh v dynamické topologii v jiných než pozemních sítích budoucnosti.

Carsten Rossenhövel, technický ředitel v EANTC, autoritativní testovací organizaci třetích stran v Evropě, se podělil o průběh testů interoperability více dodavatelů v roce 2024 a o zprávu o nezávislém testování desek 19.2T společnosti Huawei. Ta naznačuje, že klíčové funkce Net5.5G, jako jsou 400GE, SRv6 a slicing, jsou z hlediska interoperability stále vyspělejší.

Společnost Huawei představila cílovou síťovou architekturu konvergovaného přenosu Net5.5G a řešení privátní linky + X. Tato architektura je charakteristická ultraširokopásmovým připojením, sítí jako službou, vysokou inteligencí a komplexním zabezpečením. Díky řešením a produktům řady Net5.5G dokážou operátoři rozvíjet komplexní služby a dosáhnout nového růstu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2384607/

Zuo_Meng_President_Huawei_s_Data_Communication_Product_Line_Metro_Router.jpg 

 

 

KONTAKT: Venzo Hu, huyuheng2@huawei.com 

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zavádění aplikací Net5.5G dosahuje pozoruhodného pokroku a inspiruje operátory k novému růstu  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.