Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Stane se Smíchov novým Karlínem? Luxusní kanceláře tam mohou mít i začínající firmy

PR článek, aktualizováno 14. března 2024, 12:38

Praha 14. března 2024 (PROTEXT) - V Česku není lepší místo na rozjezd podnikání než Praha. Nikde jinde na vás nečeká tolik příležitostí pro spolupráci i pro vhodné prostory. Dlouhou dobu je jako jedna z nejlepších lokalit, kde může sídlit vaše firma, vnímán Karlín. Vypadá to ale, že brzy bude mít nástupce. Smíchov prochází velkými proměnami a kanceláře tam jsou cenově dostupné.

Smíchov jako pražská čtvrť se podstatně mění. Důkazem je nová rezidenční čtvrť Lihovar na levém břehu Vltavy, ale i oprava Smíchovského nádraží. Kromě toho je tato čtvrť výborně dostupná pro všechny dojíždějící od Plzně. Autem pohodlně zaparkujete, na ulici za drobný poplatek, do centra to je kousek – zastávky tramvaje i autobusu se nachází v těsné blízkosti. A právě na tyto strategické výhody při výběru dalších prostor vsadila i WorkLounge, rodinná firma, jež provozuje servisované kanceláře a coworkingová centra v Praze.

Servisované kanceláře za neuvěřitelné ceny

WorkLounge nabízí na Smíchově kanceláře a coworkingové prostory v zrekonstruované budově na Plzeňské ulici. Ve stejné budově sídlí i zubní ordinace, kosmetické služby, kadeřnictví nebo masáže, spoustu věcí vyřídíte přímo v budově nebo v její těsné blízkosti. Do centra to ale není vůbec daleko, v okolí se navíc nachází řada parků a zeleně.

Dobré umístění je však jen jednou z mnoha výhod, které má WorkLounge Smíchov. Velkým lákadlem je kompletní zázemí, a to za ceny, za které byste ho jinde nedostali. V ceně za pronájem kanceláří jsou nejen prostory, ale i jejich úklid, káva, čaj, voda, WiFi a vybavení kanceláří. Týmu tedy stačí přijít a na místě fungovat.

Co všechno lze očekávat od smíchovských kanceláří?

WorkLounge Smíchov jsou prostory vhodné pro větší firmy, ale i pro začínající podnikatele, a to i z cenového hlediska. Spokojení však budou i velmi nároční klienti, kteří jsou zvyklí na servis vysoké úrovně. Ve smíchovských kancelářích na vás čeká vysokorychlostní internet, možnost přístupu 24/7, zajištěné parkování, lounge zóna, zasedací místnosti, příjem pošty/balíků na recepci, 250 tiskových jednotek na každého člena, nejmodernější vybavení, inspirativní zázemí, časté čerstvé domácí buchty nebo společné pondělní snídaně.

Pronájem takových prostor není jen o prostorách samotných. Je to také příležitost k networkingu. Kancelářské prostory využívá silná komunita předních českých expertů, ať už se bavíme o firmách nebo o freelancerech, kteří sem chodí z důvodu krásných coworkingových prostor. Další firmy se na Smíchov nejspíš budou stěhovat s tím, jak se čtvrť rychle rozvíjí.

V okolí WorkLounge Smíchov rostou nové administrativní budovy, takže sousedé budou určitě přibývat. Změny se chystají i na budově samotné, brzy bude připravena k užívání terasa.

Výhody členství WorkLounge

WorkLounge má v Praze několik poboček a další se chystají. Pod jednou sítí nabízí kancelářské prostory a prostory pro coworking se skvělými doprovodnými službami. Jako členové získáte přístup i na další pobočky, kromě toho budete mít možnost účastnit se všech pravidelných eventů, získáte veškeré benefity a slevy pro členy. WorkLounge nabízí nákladově výhodné členství, které v případě potřeby kdykoliv snadno změníte. Rovné příležitosti zde mají firmy všech velikostí i freelanceři. Každý může mít dedikovaný stůl, stůl v rámci sdílené kanceláře, soukromou kancelář nebo si může zaplatit denní vstup. Stačí si vybrat, co vyhovuje právě vám.

Pracovat v privátním a inspirativním prostředí je sen. To vám potvrdí každý, kdo někdy měl takovou možnost. V rozlehlých zděných kancelářích WorkLounge Smíchov přesně tohle zažijete – za ceny, které byste nikde jinde nedostali.

Zajímá vás více? Vyzkoušejte WorkLounge Smíchov

Kontakt:

Tiskové oddělení WorkLounge

marketing@worklounge.com

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stane se Smíchov novým Karlínem? Luxusní kanceláře tam mohou mít i začínající firmy  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.