Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jágr se nabídl týmům NHL a radši hned začne trénovat

Hvězdný hokejový útočník Jaromír Jágr opustil NHL v lednu 2018, nyní se ale zámořským fanouškům a manažerům připomněl. Padesátiletý dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru ve středu večer, kdy se otevřel trh s volnými hráči, nabídl klubům elitní kanadsko-americké soutěže své služby.

"Generální manažeři NHL - já jsem taky volný hráč, znovu," vtipkoval Jágr na twitteru a dodal informace o své výšce, váze a věku. "Je mi padesát, jsem pomalý, ale mám silné a šikovné ruce. Můžu nabídnout zkušenosti a rád hraju jen domácí zápasy. Zavolejte mi kdykoliv," doplnil hrající majitel extraligového Kladna s emotikonem. Na instagramu následně napsal, že bude muset začít trénovat, kdyby se někdo ozval.

Nejproduktivnější Evropan v historii NHL zároveň svůj inzerát využil i jako nabídku práce pro další hokejisty. "Jako majitel hokejového klubu v české lize hledám obránce k podpisu smlouvy. Bez legrace," napsal Jágr, jenž shání posily pro extraligové Rytíře.

Středočeský klub se v minulé sezoně mezi elitou udržel až po výhře v baráži nad Jihlavou. Jedinou posilou pro nadcházející ročník, kterou Kladno zatím oznámilo, je brankář Adam Brízgala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Rytíři Kladno

Štítky Sport, hokej, lidé, NHL, Jágr, National Hockey League, Jaromír Jágr, Rytíři Kladno, Twitter, Instagram, HC Dukla Jihlava, Adam Brízgala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jágr se nabídl týmům NHL a radši hned začne trénovat  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.