Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Sjezd ČSSD bude po volebním pátku dnes pokračovat hlavně programovou debatou

Druhým dnem dnes bude pokračovat sjezd vládní sociální demokracie, který v pátek vybíral nové vedení. Delegáti se budou na on-line jednání věnovat debatě o programu do letošních voleb, ale i dlouhodobém programu.

Místopředsedkyně ČSSD Jana Maláčová, která měla v posledních letech program na starosti, v pátek uvedla, že program strany by měl mít dvě verze. Jednu širokou a druhou kratší, kterou by si měli všichni členové strany pamatovat nazpaměť.

Hamáček obhájil funkci předsedy ČSSD, na sjezdu uspěl hned v prvním kole

Vicepremiér Jan Hamáček obhájil funkci předsedy vládní ČSSD. V prvním kole on-line hlasování dnešního sjezdu porazil díky 140 hlasům z 270 vyzyvatele ministra zahraničí Tomáše Petříčka a poslankyni Kateřinu Valachovou. Hamáček po zvolení řekl, že...

ČSSD koncem března představila svou kampaň s názvem Víme, co po covidu. Staví se v ní proti privatizaci nemocnic či tomu, aby náklady na obnovu nesli především zaměstnanci. Plány sociálních demokratů na dobu po pandemii covidu-19 počítají také s bankovní či digitální daní.

Post předsedy ČSSD obhájil v pátek vicepremiér Jan Hamáček, s jeho podporou zůstal ve funkci i statutární místopředseda Roman Onderka. Z řadových místopředsedů zůstala ve funkci jen Maláčová, nově ji doplnili Dana Váhalová, Josef Říha, Jiří Běhounek a Jan Tvrdý.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ČSSD

Štítky ČR, ČSSD, sjezd, Jana Maláčová, Jan Hamáček, Roman Onderka, Dana Váhalová, Josef Říha, Jiří Běhounek, Jan Tvrdý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Janyška

Tak vy taky, nevíte co je to teorie spontánního řádu a že jsou jimi i viry a lidské tělo ?

Budete se muset doučit toto nejvyšší vědění lidstva vůbec, výhradně na vědecké bázi, za které dostal F.A.Hayek Nobelovu cenu už před téměř 50 lety, viz jeho autobiografie, ne chybné encyklopedie. 5 let trvalo udělovacímu výboru, než zhruba pochopil, co za mohutost mu Hayek předložil.

A stejně s touto ryze vědeckou materií vědci nikdy nepracovali. Toho se vždy Hayek obával a označil vědecké obory, včetně medicíny, za stojící na mylných základech. Vědci by totiž museli opustit své zažité náboženské, okultní a konstruktivisticko-racionalistické představy a to není tak jednoduché, respektive prakticky skoro nemožné. Ale pokud ji mají pochopit, udělat to musí. Pandemie covidu-19 jasně ukázala, že se to nepodařilo nikomu z vás. Dokonce na covid umíráte i vy, a podle Kubka, snad u nás už i na 30 lékařů. Nic o covidu prostě nevíte !

Spontánní řád je totiž to JEDNO, z čeho všechno ve vesmíru pochází a čím je uspořádáváno. Je jím i první živá, tedy replikující se, buňka, tedy život sám a všechno co z ní dlouhým evolučním procesem pochází, tedy i lidské tělo. Každý spontánní řád vykazuje sebepořádací, sebezáchovné a seberegulační vlastnosti a účinky, u lidského těla, a zůstaňme u něho, jim říkáme imunitní systém. Ten dokáže divy. Vždyť člověk v různých dobách, od prehistorických až do dnešní, přežil všechno a je tu. A bez vědy a zdravotnictví. Sakra, jak to ? Imunitní systém ho vždy neosobně ochránil. Tak byl evolucí člověk ustrojen.

Co z této miniexkurze do vývojové minulosti vyplývá ? Že bez ohledu na vakcionáře, a z nich se stali spíše podnikatelé, než vědci a zdravotníci, si umí lidské tělo pomoci samo prakticky se vším, je-li jeho imunitní systém aktivován včas a správně. A aby nebyla věc zase tak jednoduchá, spontánní řád lidského těla se skládá z bezpočtu spontánních řádů hlavnímu podřízených pro činnost orgánů těla a dějů v těle. Každý z nich má vlastní imunitní systém a ten se také dá aktivovat zvlášť a jeho aktivace využít pro opravu spontánního řádu, tedy pro vyléčení člověka.

O čem to tady mluvím ? No přece zejména o léčbě covidu-19. On je totiž replikací, tedy vtělením, spontánního řádu jistého druhu virů, zřejmě netopýřího, na sponránní řád člověka. Stačí ji zabránit a je po covidu a je po pandemii. Otázkou samozřejmě zůstává jak.

Tak, jak jsem už naznačil, včasným aktivováním imunitního systému člověka, když ucítíme první pocit nachlazení, ten je s covidem stejný. Tělo hlásí nebezpečí, berme to tak. Je mu zima. Ohřejme ho tedy okamžitě, vyvolejme umělou horečku, stačí teplotu o jeden stupeň vyšší, než byla původně. Podaří-li se to, imunitní systém zasáhne a málo namnožené viry, nakonec jakékoliv, vyhledá a zničí. Jak ? Na to se neptejme, tento proces je tak složitý, že jeho "střeva" se nikdy nepodaří nikomu rozmotat. Jen výsledek jeho "práce" je pozorovatelný.

Vakcíny nejsou ničím jiným, než náhodnými aktivátory imunitního sytému namíchanými matlaninami vyzkoušenými na myších a na prvních pokusných skupinách lidí. Mutací virů je však doslova nepočítaně a tak vakcíny poškozují, respektive mění imunitní systém tak, že se může stát, že nejneže nezabírá na mutace virů, ale naopak, může být zdrojem mutací nových a dalších a dalších kol očkování lidstva.

Nedovolme to ! Použijme tento umiverzální přirozený prostředek a při záchytu a léčbě virových onemocnění se držme při další vědecké práci tohoto efektu. Je daleko bezpečnější, účinnější, rychlejší, levnější a spolehlivější.

Znalost teorie spontánního řádu lidského těla je jedinou cestou k léčbě všech nemocí, včetně rakoviny. Všude je však nutno hledat a nalézt onen správný aktivátor imunitních systémů těla, zejména toho hlavního, o kterém byla hlavně řeč... Dzp.

Sobota, 10. dubna 2021, 14:47Odpovědět

Karel Janyška

kde jsou lidi, tam je covid.

Sobota, 10. dubna 2021, 14:46Odpovědět

Karel Janyška

Kde jsou lidi, tam je covid.

Sobota, 10. dubna 2021, 14:46Odpovědět

Sjezd ČSSD bude po volebním pátku dnes pokračovat hlavně programovou debatou  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.