Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

FOTO: Z povalování na pohovce do nabušené show od Bastille, která rozdunila Karlín

Britská skupina Bastille v čele s Danem Smithem získává v posledních měsících ohromnou porci pozornosti a vděčí za ní hitu Happier, který utvořili společně s producentem Marshmello. Nejen tento, ale i spoustu dalších hitů skupina předvedla s účastí dvou předskokanů ze samého ostrova.

Úvod si vzala na starost menší skupina Fours, která se do hlav fanoušků mohla dříve zarýt pomocí jejich nejúspěšnějšího singlu “Fade to love” či dalším neméně známým počinům jako je “Tell Me in the Morning” a další.

Pro čtveřici hudebníků, kteří měli náročný úkol spočívající v nastartování fanoušků a připravit je na skrytou nadcházející skotskou hvězdu Lewise Capaldiho, který přes koncert neměl daleko k vulgaritám a rád se podělil o své pocity a názory, kde slovem F*ck opravdu nešetřil. Na čem bohužel šetřil, bylo vystoupení, na kterém zůstával stát převážně na jednom místě a jediným jeho pohybem tak byla změna kytar. Ovšem i přesto, že nebyl v nejlepší formě, tak jeho vystoupení ovládlo dav.

Bastille v Praze 2019

Neděle, 24. února 2019, 14:53

Bastille v Praze 2019
Lewis Capaldi

Fanoušci byli připraveni a taktéž nedočkavě vyčkávali na vystoupení Dana Smitha a jeho kolegů. Odstartovali melancholickou scénou a s nabušeným singlem “Quarter Past Midnight” pro který Dan oblékl kápi a v záři jednoho přímého reflektoru odehrál celý singl.

Fanouškovské natšení bylo znát a po energetickém začátku se Dan přesunul do stylizovaného obývacího pokoje, kde natáhl celé své tělo přes připravenou pohovku a na několik dalších skladeb se zmiňovaná pohovka stala jediným místem, ve kterém se frontman Bastille převaloval a vyřešil tím tak choreografii pro pomalejší a hlubší hudební počiny.

Největší pozornost a natšení vzbudil již prověřený hit Bastille “Pompeii”, který by s klidem fanoušci odzpívali sami za doprovodu hudby. I přesto dali šanci Lewisovi a ten si tak s Danem střihl duet, kde již sebe na podiu nešetřil.

Hala praskala ve švech a největší hit Bastille posledních měsíců ”Happier”, který vytvořili společně s producentem Marshmellem mohl překonat i “Pompeii” to se ovšem nestalo, ale i přesto fanoušci s radostí vyhazovali do vzduchu desítky balonků, které na poslední chvíli spadli do publika.

Autoři | Foto

Štítky koncert, Bastille, Praha, kultura, hudba, Karlín, Bastila, Dan Smith, Marshmello, singl, Lewis Capaldi, producent

FOTO: Z povalování na pohovce do nabušené show od Bastille, která rozdunila Karlín  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.