Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

FOTO: Někdo během noci poškrábal 26 aut. Policisté hledají dva muže ze záznamů kamer

Policisté pátrají po dvojici mužů, které zachytila bezpečnostní kamera. O co jde? Mohli by jim pomoci s vyšetřením případu, kdy ve Velkých Hamrech během noci někdo poškrábal šestadvacet zaparkovaných aut.

„Zatím nezjištěným předmětem vždy v laku karoserie udělal řadu vrypů a v některých případech takto poškodil i skleněné výplně oken, čímž způsobil škodu za více jak 600 tisíc korun,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Pachateli, či pachatelům, přitom hrozí až tři roky vězení. Policisté by rádi našli dvojici mužů, kterou v noci ve Velkých Hamrech zachytila bezpečnostní kamera.

„Pravděpodobně jde o muže mladšího věku, kteří se během uvedené noci pohybovali v blízkosti míst, na kterých došlo k poškození vozidel. Policisté se tedy domnívají, že by uvedení muži mohli mít důležité informace potřebné k šetření tak rozsáhlého případu. Z tohoto důvodu tedy žádají, aby se jim přihlásili buď přímo osobně nebo telefonicky na mobilní telefon Obvodního oddělení v Tanvaldě 735 788 647 nebo na bezplatné lince 158,“ dodala mluvčí.

Policisté hledají i další svědky, kteří by případ dokázali osvětlit. „Občané své poznatky mohou také sdělit policistům písemně prostřednictvím emailu jan.hlubucek@pcr.cz. V souvislosti s tímto případem budou policisté přijímat i anonymní informace,“ uzavřel a Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Velké Hamry, auta, poškrábaný lak, policie, svědci, pátrání, Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Někdo během noci poškrábal 26 aut. Policisté hledají dva muže ze záznamů kamer  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.