Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Žena se druhý den pohřešuje. Pátrá po ní i policejní vrtulník

Odešla od známých a od té doby se pohřešuje. Dvaašedesátiletá Jaroslava Mojžíšová zmizela ve středu po sedmnácté hodině. Pak se sice ještě dvakrát telefonicky ohlásila, ale hovory byly zmatené a žena nestihla říct, kde je. V noci po ní pátral i policejní vrtulník, zatím bezvýsledně.

Pohřešování ohlásila dcera zmizelé včera ve 22.30. „Žena se jí telefonicky ozvala ve středu 6. června před 20.00 hodinou a sdělila jí, že se nachází na nějaké louce, potom telefon vypnula. V té době byla zdravotně indisponovaná. V nočních hodinách ji proto hledal vrtulník s termovizí, který propátrával louky i lesní terén v okolí Držkova, ovšem zatím bez výsledku,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Krátké telefonní spojení se podařilo s touto ženou navázat ve čtvrtek po 5. hodině ranní, ale než se však stačila vyjádřit k místu, kde se právě nachází, opět hovor ukončila. „Můžete-li nám pomoci s vypátráním pohřešované ženy, kontaktujte prosím kteroukoliv služebnu Policie ČR nebo známou tísňovou linkou 158,“ dodala mluvčí.

Pátrání po dvaašedesátileté ženě

Pohřešovaná Jaroslava MOJŽÍŠOVÁ je 160 cm vysoká, štíhlé postavy, má hnědé oči, krátké, tmavé vlasy s vínovým přelivem a nosí dioptrické brýle. Oblečena je do modré džínové košile a modrých džínových kalhot, na nohou má modrobílé botasky. U sebe měla zelený batoh

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pohřešování, Policie ČR, Tanvald, Policie České republiky, Držkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se druhý den pohřešuje. Pátrá po ní i policejní vrtulník  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.