Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

VIDEO: Pařížská láska? Polibek Hamoua se nesetkal s pochopením, na French Open přišel o akreditaci

Francouzský tenista Maxime Hamou potvrdil, že je Paříž městem zamilovaných. Při živém interview po porážce v prvním kole se několikrát snažil políbit reportérku stanice Eurosport. Jeho chování bylo natolik nepřijatelné, že mu vedení French Open sebralo akreditaci pro zbytek turnaje.

Brzy dvaadvacetiletý tenista si ze svého vyřazení nic nedělal. Na prostranství u kurtu Phillipa Chatriera se rozesmátý fotil s fanoušky a nezdálo se, že by za sebou měl třísetovou porážku od Pabla Cuevase. Pro rozhovor tak k němu přišla v přímém přenosu reportérka stanice Eurosport Maly Thomasová. Francouz ji okamžitě chytil kolem krku a přitáhl k sobě. Poté se ji snažil během krátkého rozhovoru hned třikrát políbit. 

„Organizátoři French Open se rozhodli odebrat Maximu Hamouovi akreditaci v návaznosti na jeho pondělní nevhodné chování vůči reportérce. Prezident Francouzské tenisové federace požádal sporový výbor, aby jednání prošetřil,“ píše se v prohlášení. Od chování Hamoua se distancovala i stanice Eurosport. „Upřímně litujeme incidentu, který se odehrál v pondělí odpoledne mezi Maly Thomasovou a Maximem Hamouem. Chování zpovídaného bylo velmi nevhodné a v žádném případě se nedá prominout.“

Hamou se následně za své chování Thomasové omluvil. „Nabízím hlubokou omluvu Maly Thomasové, pokud se cítila ublížená nebo šokovaná mým přístupem při jejím interview. Strávil jsem na Roland Garros nádherný týden. A můj entuziasmus vyslověně přetekl směrem k Thomasové, kterou znám a upřímně si jí vážím. Každý den se učím ze svých chyb, abych se stal lepším tenistou a člověkem,“ uvedl Hamou.

Foto si.robi (Hamou RG15 (7)) [CC BY-SA 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Štítky French Open, rozhovor, Eurosport, tenista, Maxime Hamou, Paříž, Pablo Cuevas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pařížská láska? Polibek Hamoua se nesetkal s pochopením, na French Open přišel o akreditaci  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.