Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Populární M.K. SHOW míří na Malou Stranu. V prvním díle se můžete těšit na Ewu Farnou a Nastyho

Nevíte, co se středečním večerem? Vyrazte do pražského divadla Na Prádle! Populární liberecká Talk Show Martina Krause se nyní přesouvá do tohoto sálu na Malé Straně. První pražský díl M.K. SHOW se zpěvačkou Ewou Farnou a moderátorem Petrem Cerhou alias Nastym začíná ve středu 12. října v 19:30.

M.K. SHOW je charitativní a zábavná Talk Show, která nejen baví diváky, ale také přispívá tam, kde je to potřebné. Například lidem v těžké životní situaci, handicapovaným či onkologicky nemocným dětem i dospělým.

Show se koná již 2,5 roku v Kulturním centru 101010 ve Vratislavicích (Liberec) a to vždy jednou za měsíc. Mezi hlavní hosty, kteří zavítali patří například Michal Malátný, Saša Rašilov, Ruda Z Ostravy, Martina Pártlová, Martin Dejdar, Kazma, Heidi Janků, Honza Musil, Lukáš Langmajer, Láďa Hruška, Matěj Ruppert, ATMO music a další.

Vzhledem k zájmu návštěvníků nyní tým kolem Martina Krause připravuje i první pražský díl v Divadle Na Prádle. Divadlo najdete na adrese Besední 487/3, 11800, Praha, Malá Strana dne 12. října od 19:30 s hosty Ewou Farnou a moderátorem Petrem Cerhou. Zvýhodněné vstupenky je možné zakoupit na https://www.ticketportal.cz/event.aspx?ID=135629, nebo je přímo na telefonu 607 948 556. 

Součástí M.K. SHOW je projekt Plňme přání, se kterým nadšenci plní přání, v podobě reálného zážitku. V loňském a letošním roce plnil projekt přání pro handicapované a onkologicky nemocné děti. Svezli se závodním autem, na chvíli se stali modelkou, hasičem či letěli balónem.

M.K. SHOW podpořila již 20 subjektů a díky divákům a partnerům jsme vybrala přes 100 tisíc korun. Přidejte se i vy a přispějte návštěvou na dobrou věc.

Výtěžek bude tentokrát kolovat k HAIMA CZ, což je spolek, který na bázi dobrovolnosti sdružuje občany bez rozdílu věku, národnosti, víry či profese k aktivní pomoci dětem s onemocněním krvetvorby a dětem s onkologickým onemocněním, léčeným na Klinice dětské hematologie a onkologie FN Motol v Praze.

Autoři | Foto Lukáš Kvapil

Štítky Ewa Farna, Malá Strana, Martin Kraus, Michal Malátný, Saša Rašilov mladší, Michal Kavalčík, Martina Pártlová, Martin Dejdar, Praha, Heidi Janků

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Populární M.K. SHOW míří na Malou Stranu. V prvním díle se můžete těšit na Ewu Farnou a Nastyho  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.