Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

PENNY vyplatí zaměstnancům přes 40 milionů korun

PR článek

Zaměstnanci PENNY dostanou ve 4. čtvrtletí letošního roku mimořádnou odměnu za odvedenou práci ve výši 4 % základní mzdy. Vedení společnosti se rozhodlo tímto krokem zohlednit zvyšování cen životních nákladů, ať již se jedná o nárůst cen energií nebo základního zboží.

V reakci na narůstající ceny energií a cen zboží zajišťujících základní životní potřeby vedení společnosti přistoupilo pro 4. čtvrtletí letošního roku k vyplácení mimořádné odměny za měsíce říjen, listopad a prosinec. „Uvědomujeme si, jak rychle rostou současné životní náklady, proto počínaje říjnem budeme 3 měsíce vyplácet mimořádnou odměnu za odvedenou práci ve výši 4 %. V případě zaměstnanců na prodejnách a v logistice se bude tato částka počítat na základě skutečně odpracovaných hodin a za ně stanovené mzdy. V případě zaměstnanců na centrále se bude jednat o čtyřprocentní odměnu ze základní mzdy,“ vysvětluje Radek Hovorka, finanční ředitel PENNY a dodává: „Vážíme si práce našich lidí a nasloucháme jim. Spokojenost našich zaměstnanců je pro nás klíčová, proto chceme tímto způsobem zohlednit nárůst cen životních nákladů.“

První mimořádný bonus mohou vidět zaměstnanci PENNY na svých účtech už v listopadu ve výplatě za měsíc říjen. Všichni zaměstnanci také navíc dostanou jako poděkování za celoroční práci dárkovou kartu v hodnotě 4 tisíce korun na nákup zboží v PENNY. Celkem tak PENNY svým zaměstnancům do konce roku rozdá navíc oproti běžným mzdám více než 40 milionů korun.

Péče o zaměstnance je jedním z pilířů společenské odpovědnosti PENNY. Kromě plošných benefitů v podobě stravenek nebo týdne dovolené navíc, si mohou volit různé formy atraktivních benefitů v rámci cafeteria systému. Velký důraz klade společnost PENNY Market i na možnost skloubení práce a rodinného života, kdy umožňuje zaměstnávání na zkrácené úvazky.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Penny, obchod, nákupy, mzda, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PENNY vyplatí zaměstnancům přes 40 milionů korun  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.