Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CRM pro podnikatele a firmy. Vychytávka, která vám zaručeně ulehčí práci

PR článek

Zná to zřejmě každý podnikatel, OSVČ, manažer v korporátu či obchodní firmě. Klíčem k dobrému vztahu se zákazníky jsou informace o nich. A právě to je pro mnoho podnikatelů velký problém. Zpětně dohledáváte e-maily, poznámky v diáři či excelovských tabulkách? Neustále předáváte informace a doufáte, že vás kolega vnímal? Pokud tyto situace řešíte denně, měli byste se zamyslet nad tím, jestli byste si neměli pořídit CRM systém.

Chcete se vyhnout hledání starých e-mailů, složek v počítači, anebo sdílených tabulek? To vše za vás hravě vyřeší CRM systém. Všechny informace o vašem klientovi či zákazníkovi budete mít pěkně pohromadě a ušetříte tak spoustu času a nervů.

K čemu CRM slouží

CRM systém je nástroj, kterým řídíme vztahy se zákazníky. Jde o místo, kde si uchováváme svoje kontakty, ať už na klienty, potencionální zájemce, obchodní partnery, dodavatele, zákazníky a další spolupracovníky. Najdeme zde to, co o klientech víme, všechny informace, které potřebujeme. Sledujeme zde zakázky, plánujeme úkoly, deadliny a další kroky.

Můžete si vytvářet seznamy, šablony, textová a číselná pole, nastavit výběry, filtrovat, řadit, anebo cokoliv importovat z tabulek. Prostě vše, co potřebujeme k dennodenní práci s klientem. „Velmi důležité je, že CRM systém nám řeší tu podstatnou věc, kterou potřebujeme – udržet si kontakt se zákazníky. To je to hlavní, pokud chceme být úspěšní v podnikání,“ říká obchodní ředitel Anabix CRM Štěpán Musil.

Tento systém by měl využívat každý podnikatel nebo firma, která chce efektivně podnikat a mít přehled o svých klientech a zakázkách. „Pořízení CRM vždy vyplyne z nějaké situace – když přijdu o první rozjednanou zakázku, když přijdu o klienta, kterému jsem se včas neozval, ale nikdo to neměl zapsané, nikdo neměl úkol, nehlídala se aktivita s klienty a pravidelná komunikace. V tuto chvíli se většinou firma rozhodne, že chce mít CRM, aby se už tyto situace nestávaly,“ vysvětluje Musil.

Kdo může CRM systém využívat

Tento efektivní CRM systém může ve firmě využívat kdokoliv. Pokud si vytvoříte jednoduchou komunikační mapu, a určíte si, co má kdo ve firmě na starosti, jaké podniká kroky, jaký je proces v rámci akvizice, realizace zakázek, či jaký máte zákaznický servis, to vám velmi pomůže s nastavením systému. „Ideální je do rozhodování zapojit všechny, kteří budou se systémem pracovat, aby přesně splňoval to, co potřebují. CRM systémy dnes umí daleko více, než si firma umí vůbec představit, proto je důležité být otevřený možnostem,“ vysvětluje obchodní ředitel Anabix CRM Štěpán Musil. CRM ve firmě je navíc skvělé kvůli zastupitelnosti a delegování.

Testovací verze CRM

Kvalitní CRM nabízí svým potencionálním zákazníkům testovací verzi úplně zdarma. Pokud si tedy nejste jisti výběrem nebo si neumíte představit, jak takový systém vypadá, jak funguje, a co umí, můžete si ho nejdříve v klidu vyzkoušet. Zjistíte tak, jak vám může ulehčit a jak s ním efektivně pracovat.

Pokud si vyberete CRM systém od Anabix CRM, získáte testovací účet až na měsíc zdarma, a navíc si ihned můžete domluvit online konzultaci. Na té se dozvíte, jak správě tento systém využívat a jak si nastavit veškeré funkce, tak, aby vyhovovaly nejenom vám, ale i celému vašemu týmu. Více se dozvíte na https://www.anabix.cz/.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CRM pro podnikatele a firmy. Vychytávka, která vám zaručeně ulehčí práci  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.