Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Co nosit: Oblečení pro malé postavy

PR článek

Samozřejmě je důležité, aby každý miloval své tělo takové, jaké je. Nicméně není nutné bezmyšlenkovitě oblékat všemožné kousky oblečení a ignorovat jakékoliv rady stylistů. Někdo se narodil moc vysoký a někdo zase příliš malý. V tomto článku se zaměříme právě drobné ženy a na to, co by měly nosit, aby se opticky povytáhly.

Celý outfit v jedné barvě

V dnešní době je velmi moderní monochromatismus. Jednoduše se celá oblečte do jedné barvy či do podobných odstínů jedné barvy. Jedno základní pravidlo, které musíte dodržet je míchání různých materiálů. Taková drobnost a rázem vyrostete o pár centimetrů. 

V každém případě je vždy potřeba vybírat kvalitní, značkové oblečení, které vám vydrží déle a bude držet tvar. Nekvalitní oblečení má tendence se „rozpadat” již po pár praních a vy byste nakonec stejně chodila ve vytahaném, velkém a neforemném tričku, které by vám nakonec uškodilo.

Proužky a knoflíky

Tohle je poměrně známý trik při oblékání drobnější postavy. Vsaďte na vertikální linie a aplikace. Takové vertikální proužky na kalhotách vás vytáhnou až do nebes a nikdo si ani nevšimne, že měříte pod 160 cm. Stejný efekt má i zapínání na knoflíky, které prochází nejlépe celým outfitem, tedy není useknuté např. v pasu. Jedná se nejlépe o mini/midi šaty s propínáním na knoflíky či spojení mini sukně a košile po celé délce na knoflíky. Jedná se čistě o optický efekt, který dokáže zázraky.

Uplá trička a skinny džíny

Jak už jsme zmiňovali, velké a neforemné věci vám příliš nepomohou. Pokud chcete trochu povyrůst, je dobré vaši postavu a křivky zvýraznit. Volte tedy dámská značková trička a tílka, která vás pořádně obepnou. Zapomeňte na oversized trička, která vytáhnete tatínkovi ze skříně. Stejně jako u triček, je dobré volit obepnutější džíny s vysokým pasem. Bokovky vám na centimetrech moc nepřidají a ruku na srdce ー nejsou ani moc pohodlné. Nemusíte se bát džínů, co končí nad kotníky, jen neohrnujte.

Boty a doplňky

U bot je věc asi jasná. Podpatky. Rozumíme, že pro mnoho žen to není ideální volba obuvi, ale věřte, vše se dá naučit. Klidně nejdříve vybírejte varianty s platformou, které jsou pohodlnější. Jen nezapomeňte na pravidlo úzké špičky. Úzká špička vám protáhne nohu stejně jako boty s otevřenu špičkou. Pokud podpatky z jakéhokoliv důvodu nemůžete nosit, vybírejte boty vždy alespoň ve stejné barvě jako spodní část outfitu. Například kombinace černých skinny džín a bílých tenisek by váš opticky „zasekla” a zmenšila. Černé džíny a černé tenisky (či lodičky) vám nohy opticky prodlouží.

Co se týče doplňků, volte spíš drobnější a méně výrazné. Klidně se zaměřte na vertikální kousky jako třeba tenké visací náušnice. Značkové kabelky vybírejte také raději menší. Tady ale chápeme, že někam své věcí dát musíte.

Ohodnoť článek

Štítky oblečení, džíny, obuv

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Co nosit: Oblečení pro malé postavy  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.