Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chopte se poslední šance a začněte studovat na vysoké škole

PR článek

Nový školní rok se blíží a vy stále ještě váháte s podáním přihlášky na vysokou školu? Zbývá už jen pár dní, neotálejte tedy a rozhlédněte se po studijním programu, který by vám vyhovoval. Soukromé vysoké školy ještě stále přihlášky ke studiu přijímají. Stále tedy není pozdě učinit další důležitý krok ve vašem životě.

Výhody soukromých vysokých škol

Kvalita vzdělání každého jednotlivce je v dnešní nelehké době velice důležitá. Velké množství mladých lidí s vysokoškolským titulem paradoxně zmenšuje i jejich možnost uplatnění na pracovním trhu. A někomu se tak může zdát, že trávit dlouhá léta studiem může být ztráta času. Ale není tomu tak. Prostě není absolvent jako absolvent. V tomto porovnání jednoznačně vedou absolventi soukromých vysokých škol v Praze i jiných městech. Zde je totiž kladen veliký důraz na praktickou přípravu studentů pro konkrétní studijní programy. Vyučují zde jak špičkoví pedagogové, tak i odborníci přímo z praxe, a předávají cenné zkušenosti svým svěřencům. Takový student je pak velice dobře připraven k výkonu konkrétního zaměstnání ihned po ukončení studia.

Kde ještě nabírají?

Možností pro přidání přihlášek ještě pár je. Například soukromá vysoká škola Praha, nabízí bakalářské vzdělání v oborech ekonomických, v oblasti práva i lidských zdrojů. Připravené je i navazující magisterské studium v Ostravě či Praze. Výuka ve většině studijních programů probíhá jak prezenční, tak kombinovanou formou, takže mohou studovat i pracující, kteří si chtějí zvýšit svůj kredit na trhu práce, popřípadě ti, kteří hledají nový obor svého pracovního zařazení.

Proto využijte šanci a změňte svůj život. Udělejte první krok k lepší budoucnosti. Soukromá vysoká škola Praha na vás čeká a je připravena nabídnout vám všechny svoje kvality a předat dlouholeté zkušenosti v zajímavých oborech. A studovat nemusíte jen v Praze – možnosti nabízí pro bakalářské a magisterské studium Ostrava i další velká města. Stačí tedy jen vybrat tu nejlepší volbu pro vás.

Ohodnoť článek

Štítky vysoká škola, studium, Praha, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chopte se poslední šance a začněte studovat na vysoké škole  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.