Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Barevné sneakery na léto. Nejnovější přehled trendů!

PR článek

Spojuje se vám letní sezóna s energií sršící barvami? Máte chuť doplnit si svou kolekci sneakerů novým modelem, který by šel dokonale ruku v ruce s aktuálními trendy? V tom případě vás aktuální nabídka Sizeer, která překypuje vícebarevnými kicksy pro ženy, muže i juniory, určitě zaujme!

Nike Dunk Low SE

V rankingu nejbarevnějších sneakerů letošní sezóny by se tento model od slavného amerického giganta jistě dostal na jednu ze třech předních příček. O jakém modelu je zde řeč? Samozřejmě, že o kicksech Nike Dunk Low SE Free 99. Tyto kicksy jsou totiž nejlepším důkazem toho, že vzájemně kontrastní barvy mohou dohromady vytvořit model, o nějž lze jen těžko odtrhnout oči. Vzhled mládežnických Nike Dunk Low SE Free 99 byl inspirován... bonbóny. Svršek sneakerů je vyrobený z kombinace přírodní a syntetické kůže. Perforace v přední části garantuje ideální cirkulaci vzduchu, a to i během velmi intenzivního nošení. Díky měkkému, polstrovanému vnitřku se nemusíte bát nedostatku pohodlí a podrážka z gumy odolné vůči oděru Vám zajistí dokonalou přilnavost k různým typům povrchů.

adidas Forum Low

Pánské kicksy od oblíbeného německého brandu, které vzbuzují čím dál větší rozruch ve světě streetwearu? adidas Forum Low – legendární kicksy, které měly svou premiéru již před lety (konkrétně v roce 1984) a okamžitě si získaly srdce fanoušků basketbalu. Sneakery jsou v Sizeer k dostání v několika barevných provedeních (mj. bílomodrém, bílém s holografickými prvky a monochromatickém, ohnivě červeném). Svršek tvoří kvalitní kůže a ve vnitřku se nachází příjemná měkká a prodyšná podšívka. Kicksy jsou na bocích zdobené charakteristickými třemi proužky a kromě tkaniček mají nastavitelné zapínání na suchý zip, které je umístěno na úrovni kotníku. Celek zakončuje podrážka z gumy, jejíž povrchovou úpravu ve spodní části tvoří odolný dezén.

New Balance 237

Nebojíte se křiklavých kombinací a vyznáváte zásadu, že „čím více, tím lépe”? V tom případě na vás čeká model, stvořený značkou New Balance. Letos se producent rozhodl lehce osvěžit svou image a představil světu novou a doposud neznámou estetiku, u níž se změnilo nejenom logo značky, ale také design sneakerů. Model má zaoblený svršek vyrobený z vysoce kvalitní prodyšné síťky a semišové kůže. Oba tyto materiály garantují trvalost a optimální cirkulaci vzduchu. Vnitřek tvoří měkký textilní materiál, který zabrání odírání a bolestivé podráždění kůže, a o bezchybnou přilnavost k povrchu se postará podrážka, jež se skládá z pružné pěny a gumy odolné vůči odírání. Model zdobí logo značky umístěné na patě a na jazyku a také, zvětšené písmenko „N”, které se nachází na bocích těchto šněrovacích sneakerů.

Converse Chuck 70

Pokud si letos vaše srdce získaly pastelové barvy, které sneakerům propůjčí lehkost a univerzální vzhled, pak by vás mohly zaujmout kecky Converse Chuk 70 v kouzelném barevném odstínu baby blue. Jejich svršek s charakteristickým vyšším profilem je vyroben z pevného textilního materiálu odolného vůči oděru, který byl ozdoben pomocí vyšívaných rostlinných motivů, jež celému modelu propůjčují efektní a vysoce poutavý vzhled. Uvnitř bot se nachází příjemná podšívka a vložka, která se přizpůsobí tvaru chodidla a zajistí pružnou chůzi. Celý model je posazen na gumové podrážce s dokonale přilnavou povrchovou úpravou. U sneakerů Converse Chuck 70 nemohlo samozřejmě chybět logování brandu - nášivka s celosvětově známou hvězdičkou a nápisem Converse Chuck Taylor All Star zdobící vnitřní boční strany svršků, a kromě ní také gumový štítek umístěný na patě.

Ohodnoť článek

Štítky kůže, materiál, Converse

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Barevné sneakery na léto. Nejnovější přehled trendů!  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.