Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaká obuv a doplňky budou letošní léto in?

PR článek

Blíží se léto a s ním i nutnost obměnit šatník a botník. Na ten se v následujícím článku zaměříme.

Není nic horšího, než když se nám v parnu potí nohy. Proto bychom měli investovat do kvalitních sandálů. Kožených i ze syntetických materiálů. Především ale hodně barevných. V kurzu je světle růžová, šalvějová a levandulová. Ale také zelená, růžová a oranžová. Zkrátka barvy symbolizující léto. Vedle však nebudete, sáhnete-li po smetanové či klasice v podobě černé.

Nadčasový army styl

Naprostým hitem ale jsou sandály v army stylu, obzvláště pokud je obujete k romantickým šatečkům výrazně ženského střihu. Stejně jako sandály na vysoké podešvi, s velkými přezkami, zvířecími potisky, řetízky či poseté kamínky. Ženám nízkého vzrůstu lze také doporučit sandály na tzv. blokových podpatcích. A nechcete-li v davu až příliš vyčnívat, zvolte podešev nižší v kombinaci s jemnějšími pásky.

Nadčasové tenisky

Trendy ovšem jsou i klasické tenisky Adidas. Stejně jako velmi pohodlné boty Skechers. Jejich výhodou je, že se v současné době řadí mezi univerzální obuv. Hodí se ke kalhotám, šortkám, sukním i šatům. In jsou tenisky klasické i ty extravagantní. S výraznými podešvemi, v retro i chunky stylu. Jednobarevné i vícebarevné. Popřípadě s potisky a nápisy. O úroveň výš vás pak dostanou platformy a barevné detaily na podešvi.

Stylové mokasíny a kotníková obuv

Chystáte se do společnosti? Obujte si stylové mokasíny, polobotky, nebo elegantní mules s otevřenou patou. Ideální s hranatou špičkou, která se stává jakýmsi poznávacím znamením této sezóny. Outfitu ale mohou dát šmrnc i designové plážové pantofle. Klasikou pak je obuv na klínovém podpatku. Povinnou letní výbavou je ale také kotníková obuv. Opět můžete zvolit tenisky nebo třena Martensky. Oblečete-li k nim vzdušnou sukni či šaty, budete vypadat úchvatně.

Vybíráme dětské boty

Na na základě jakých parametrů vybírat dětské boty? U nich by trendy měly jít stranou. Při výběru dětských bot myslete především na pohodlí dítěte. Bota by neměla být malá ani velká, zkrátka tak akorát. Z kvalitního a prodyšného materiálu a s kulatou špičkou poskytující dostatek prostoru pro prsty. Na dětských botách nešetřete, ty nekvalitní mohou dětskou nohu ve vývinu poškodit.

Trendy kabelky

Trendy samozřejmě ovlivňují i dámské kabelky. Toto léto jsou v kurzu ty stylové i praktické. Velké oblibě se těší tzv. shoppery. To jsou speciální kožené kabelky vynikající sofistikovanými úložnými prostory. Do této kabelky se vám zkrátka vejde i menší nákup.

Mini bagetky, kabelky s monogramy a elegantní batohy

Trendem je ale také jejich přesný opak. Tedy minikabelka, která pojme maximálně peněženku, mobil a klíče. Víc přeci nepotřebujete, nebo ano? Kouzelné jsou především tzv. bagetky na řetízkách a kabelky s monogramy. Když zdobí šperkovnice, pouzdra na mobily a make-upové taštičky, proč by nemohly zdobit kabelku.Všatníku každé ženy by ale měl mít své čestné místo také kvalitní dámský batoh. Sportovní, který využije při turistice a jízdě na kole, i klasický kožený, jenž jí nahradí stylovou kabelku.

Zaměřeno na materiály, barvy a doplňky

Co se materiálů týče, nadčasová je pravá kůže. Ale také přírodní materiály, jako jsou ratan či sláma. Z barev volte ty zmíněné v úvodu tohoto článku, kdy jsme se zaměřovaly na sandály, tedy světle růžovou, šalvějovou a levandulovou. Podaří-li se vám zkombinovat sandály a kabelku, budete za hvězdu. Jinak vsaďte na osvědčené pastelové odstíny, které se hodí ke všemu. Kabelku a obuv nezapomeňte zkombinovat i s ostatními doplňky. Těmi vyloženě letními jsou kšiltovky a slamáky. In jsou především modely v hippie stylu.

Ohodnoť článek

Štítky léto, kabelka, styl, obuv, materiál, tenisky, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaká obuv a doplňky budou letošní léto in?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.