Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Několik zajímavých tipů na březnové akce v Praze

PR článek

Březen je už v plném proudu a určitě není o věci vytáhnout paty z domu a vyrazit na nějakou zajímavou akci. Výbornou volbu představuje v tomto ohledu hlavní město. V Praze se aktuálně koná spousta zajímavých akcí, které určitě stojí za to. My se na některé podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích.

Podívejte se na českou animaci

Světy české animace je název výstavy, která se koná v Pražské tržnici, konkrétně v areálu číslo 17. Pokud nevíte, kam v Praze, pak můžete zamířit právě sem. Podívat se můžete jak na úžasnou počítačovou grafiku, tak i na nejrůznější iluze, které je možné vytvořit. Děti se mohou podívat třeba i do zákulisí některých filmů, mezi které se řadí třeba slavná série o chobotnicích z druhého patra. Akce se koná až do 3. července letošního roku. Na návštěvu tedy máte ještě dostatek času.  

Objevte československý meziválečný automobilový sport

Vavříny s vůní benzínu. Název výstavy, který mluví za vše. V Národním technickém muzeu se určitě nudit nebudete. Seznámíte se například s manželi Junkovými, Jindřichem Knappou, Janem Kubíčkem a jinými slavnými osobnostmi automobilového sportu, který se vyznačoval hodně slavnými etapami v meziválečném období. Výstava je otevřená až do 1. května 2022.

Kutilové si také přijdou na své

Patříte mezi kutily a rádi byste se podívali na nějaké zajímavé výtvory? I takové akce v Praze jsou. Konkrétně se jedná o akci Kutilové XL v Praze na Výstavišti. Konat se bude 26. března 2022. S sebou si můžete klidně vzít nějaký netradiční materiál, z něhož budete něco vyrábět. Jinak je k dispozici spousta věcí za poplatek na místě. Vydat se tedy můžete na místo klidně i nevybavení. Tak jako tak budete moci dát na obdiv své šikovné ruce, jimiž zvládnete vyrobit prakticky všechno, nač si vzpomenete.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Praha, Jan Kubíček, Meziválečné období, Pražská tržnice, výstava, Národní technické muzeum v Praze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Několik zajímavých tipů na březnové akce v Praze  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.