Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Autokamera znamená spolehlivý doprovod na cesty po Evropě

PR článek

Pokud jste často za volantem, ať už jde o služební cestu nebo například výpravu za víkendovým dobrodružstvím, kamera do auta se vám určitě hodí. Je to doplněk, bez nějž se neobejdou miliony řidičů, umí nahrát kvalitní video záznam i pro případ, že dojde k autonehodě. Vyšetřovatelé budou mít okamžitou odpověď a nebudou řešit spor dvou motoristů. Vy budete mít video v ruce, protistrana jen a pouze tvrzení. Navíc se díky GPS nikde neztratíte, přehled o cestě se rozhodně vyplatí i v místech, která už poměrně dobře znáte.

Malý společník, který pomůže i zaparkovat

Podpora velkokapacitních paměťových karet a s tím spojené dlouhé hodiny videozáznamu ve Full HD rozlišení. Autokamera je na první pohled poměrně nenápadným zařízením, které se výborně doplňuje s interiérem vozu. Může být ale neocenitelným společníkem, když potřebujete zaparkovat v místech, kde jste s autem poprvé. A přehrávání záznamu z cest? Jistě, stačí jen přehrát nastřádaný materiál na mobil, tablet či externí paměť, vložit do televize a kochat se tím krásným výhledem. Velkou výhodou je také noční vidění. Přísvit se postará o to, abyste měli kvalitní video i z noční vyjížďky. Nikdo nikdy neví, do jakých situací se s autem dostane, že? Je lepší, když jsme připraveni a máme důkazní materiál vlastně hned po ruce.

Nebrání výhledu a má dlouhou výdrž

Výborná výdrž na jedno nabití, ale také miniaturní rozměry, díky nimž kamera rozhodně nebude bránit ve výhledu řidiče a nepřitáhne nevítanou pozornost policie. Díky funkci WDS se nahraje kvalitní záznam i tehdy, když vám počasí na vyjížďce právě nepřeje nebo se už pomalu začíná stmívat. Elegantní design v kombinaci s maximálním výkonem. Co si víc ještě přát? Podívejte se na nejnovější modely na trhu, které najdete na cel-tec.cz!

Ohodnoť článek

Štítky Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autokamera znamená spolehlivý doprovod na cesty po Evropě  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.