Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Potřebujete si půjčit?

PR článek

Každý problém má nějaké řešení. A pokud se jedná o problémy finanční povahy, bývá nejednou řešením půjčka. Ovšem ona není půjčka jako půjčka.

Když má člověk v životě štěstí, znamená to s největší pravděpodobností, že má i dostatek peněz. Protože jakkoliv si podle lidové moudrosti štěstí za peníze nekoupíme, jsou tyto určitě jedním z nejdůležitějších předpokladů vedení spokojeného života. Kdo je má, nemusí se bát existenčních problémů, kdo je má, ten může s daleko větším optimismem hledět vstříc budoucnosti.

Jenže zatímco chce mít ze zmíněných důvodů peníze každý, ne každému je tu dostatečně přáno. Jsou i lidé, a není jich skutečně málo, kteří se třeba i dnes a denně potýkají s nouzí, jsou tu i ti, kdo dnes a denně marně přemýšlejí, na čem by ještě mohli ušetřit, aby vůbec obstáli. A do podobné pozice se může lehce dostat kdokoliv z nás.

A kdo člověku pomůže, když si tento nedokáže dost vydělat, když má nezvladatelné výdaje, jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou? Nejednou pouze nebankovní společnost.

I kdyby si totiž člověk usmyslel získat v nouzi nejvyšší jinou půjčku, třeba bankovní, není tu záruka, že tuto dostane. A sice proto, že banky mají přísná pravidla pro poskytování podobné pomoci a sítem výběru tu tak lidé s nízkými příjmy, záznamy v registrech dlužníků, exekucemi a podobnými problémy neprojdou, ani kdyby se maximálně snažili a měli jen ty nejčistší úmysly. Zatímco nebankovní sektor pomáhá i takto problematickým žadatelům. Zde je dostupná dokonce i hypotéka pro dlužníky, ba i hypotéka po insolvenci se tu dá získat, a to za docela příznivých podmínek.

Proč to u nebankovní společnosti jde a v bankách ne? Především proto, že se u nebankovních hypoték požaduje záruka splácení v podobě zástavy nemovitosti. Je tedy jasné, že kdyby si člověk půjčku vzal a nesplácel, přišel by o svou nemovitost, což by bylo nevýhodné.

A tak ti, kdo nejsou bonitní, oslovují zásadně nebankovní společnost. Protože mají-li nějakou tu nemovitost, uspějí tu. A to je přece to nejdůležitější, když je člověk ve finančních nesnázích, jež mu přerostly přes hlavu.

Ohodnoť článek

Štítky půjčka, peníze, nemovitost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potřebujete si půjčit?  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.