Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

10 tipů na originální dárek k narozeninám

PR článek

Jste už s vymýšlením vhodných dárků pro své nejbližší v koncích? Zdá se vám, že je dnes na trhu tolik věcí, že vlastně vůbec nevíte, čím potěšit. Zkuste něco osobního, naprosto jedinečného a třeba i s vašim kreativním přičiněním - gravírování do dřeva. Vaše skvělé nápady tak dostanou konečnou podobu.

Originální dárky k narozeninám

Dárek k narozeninám vůbec nemusí být drahou záležitostí. Rozhodně je ale důležité, aby byl od srdce a měli byste si na něm tedy dát záležet. Dárky s věnováním jsou proto skvělou volbou. Obdarovávané osobě ukážete, že jste vybírali pečlivě a s láskou. V dnešním článku najdete pár báječných tipů na originální dárky pro ženy i pro muže.

Laserové gravírování

Jste rozhodnutí věnovat něco zvláštního a jedinečného. Jste kreativní člověk, kterému záleží na tom, abyste vybrali pro své nejbližší jen to nejlepší. Originální dárky jsou pro vás synonymem dobrého vkusu a projevu náklonnosti, tak to rozhodně věnujte svou pozornost právě gravírování. Vypalování je dnes velice rozšířenou a populární grafickou technikou. Můžete si nechat vypálit text, či vzkaz třeba do skla, dřeva, plastu i plechu.

Hledáte originální dárek pro kamarádku nebo nevšední dárek pro maminku, či tatínka, tak rozhodněte využijte možnosti gravírovací techniky.

Zdroj: ČistéDřevo.cz

Náramek s gravírováním

Dřevěné náramky jsou udržitelné, veganské, mají punc jistého luxusu a díky tomu jsou zářným příkladem dokonalého dárku. Můžete si tam s kamarádkou nechat vygravírovat stejný vzkaz. Zamilované páry zase datum, či oblíbený symbol, který vaši vzájemnou lásku provází.

Dřevěný fotorámeček

Hledáte ten nejlepší originální dárek pro kamarádku. Vyberte dřevěný fotorámeček, do kterého si můžete například vypálit citát, vlastní věnování, nebo datum. Vaše společná fotografie v takto unikátním fotorámečku bude určitě vystavena na čestném místě.

Zdroj: ČistéDřevo.cz

Dřevěné sluneční brýle

Chcete obdarovat někoho, kdo si dává záležet na tom, jak vypadá a zároveň se jedná o člověka, který se snaží žít eco-friendly? Nešlápnete vedle, když zvolíte dřevěné sluneční brýle. Ty jsou efektivní a hlavně čím dál tím více populární. Navíc si můžete na brýle nechat vygravírovat nějaké věnování a luxusní dárek je na světě.

Dřevěný motýlek

Milovníky stylu kromě slunečních brýlí potěší i dřevěný motýlek. Vtipný dárek bude naprostým hitem celé narozeninové oslavy. Ozdobí totiž jakýkoliv outfit a jedinečný design podtrhne hravou a zároveň elegantně uhlazenou osobnost jejího nositele.

Zdroj: ČistéDřevo.cz

Šperkovnice či dřevěný box na drobnosti

Dárek pro kamarádku může být zároveň praktický i krásný. Má vaše kamarádka spoustu šperků a vždy ji to krásně ladí. Pořiďte ji stylovou šperkovnici. Navíc můžete naplno propustit uzdu své fantazii. Dřevěnou truhličku na šperky, či nejrůznější drobnosti ozdobte osobním vzkazem, nebo ornamenty, či něčím, co ji dokonale vystihuje. Jedná se o romantickou dívku, tak vsaďte na květiny a přírodní obrazce. Nebo snad miluje hudbu, tak ji na šperkovnici nechte vygravírovat třeba houslový klíč. Radost bude bezmezná.

Zdroj: ČistéDřevo.cz

Servírovací tácy a podnosy do postele

Chcete potěšit svu lásku a darovat něco něžně rozmazlujícího? Dřevěný servírovací stolek předurčuje vidinu romantických rán a snídaní do postele. Pokud ho navíc doplníte milostným vyznáním, tak věřte, že takový dárek ještě dlouho nepřekonáte.

Dřevěné korýtko

Má někdo ve vašem okolí úžasný kulinářský um a dokáže naservírovat jídlo ve velkém stylu. Tak pro něj vyberte něco, co opravdu ocení. S dřevěným korýtkem bude hvězdou každé oslavy, či grilovačky. Stylové pohoštění může hned začít! I zde můžete zanechat vzkaz, který vás bude oslavenci navždy připomínat.

Fotoalbum

Chcete svou maminku potěšit něčím opravdu vyjímečným. Fotoalbum je báječným tipem, který vžene každé matce slzy do očí. Můžete ji tam dát její fotky, či fotky jejích dětí, či snad už vnoučat a věříme, že takový dárek už nikdo nepředčí. Nechte na hřbet vygravírovat dojemný vzkaz a učiňte narozeninovou oslavu nepřekonatelnou.

Zdroj: ČistéDřevo.cz

Dřevěné poháry na alkohol

Dárek pro tatínka je vždy těžké vybrat. Muž si málokdy řekne, co by chtěl, nic nepotřebuje a tak do poslední chvíle dumáte, co koupit. Hledáte tak něco originálního, ale zároveň užitečného a vtipného. Inspiraci můžete najít třeba v dřevěném půllitru, nebo stále populárnější prkénku s panáky. Tady si to o nějaký vtipný vzkaz přímo říká, tak propusťte uzdu své fantazii.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky gravírování, narozeniny, láska, brýle, slavnost, dřevo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matej Celikovsky

Jsou tady super nápady. Dřevěné dárky jsou velice originální a podle mého, jedny z nejlepších. Na tomto odkazu se dají najít také krásné kvalitní originální dárky. Jedná se o vlastní návrh potisku všelijakého textilu. https://www.colorfactory.cz/potisk-textilu/

Čtvrtek, 28. října 2021, 17:35Odpovědět

10 tipů na originální dárek k narozeninám  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.